Orar girafa, free download

Sharing is caring:

A inceput scoala si ca sa intram mai repede in atmosfera m-am gandit ca putina organizare nu strica. Asa ca am incercat sa rezolv o problema care era motiv de stres in fiecare dimineata: Unde e orarul? Unde e carnetelul? Ce ore am astazi?

Acum o vreme am cumparat o tablita pe care planuiam sa ne scriem “biletele” dar in final a fost convertita in orar. Doar ca, fiind mobila (se scoate usor din suportul unde statea atarnata) a disparut de cateva ori, de era sa fac apoplexie dis de dimineata cautand orarul.


bb

Acum am rezolvat definitiv problema, am facut mai multe orare dragute, in forma de girafa pe care le-am lipit prin toata casa. Sa vad eu acum cine mai intreaba de orar! 🙂

aa

Daca va place designul, il puteti descarca gratuit si veti avea si voi un orar girafa. E foarte usor de asamblat si foarte frumos. Sunt sigura ca celor mici o sa le placa.

Enjoy!

orar girafa

 

Sharing is caring:

 • Article By :
  Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Random Posts

 • Despre mine, numai de bine!
  Sharing is caring:

    In primul rand: cand am nascut-o pe Andreea, Alexandra avea 2 ani si 8 luni. Alexandra imi ocupa deja […]

  Sharing is caring:
 • “Increbidil” dar adevarat!
  Sharing is caring:

  Exact! “Increbidil“ dar adevarat, am trecut in faza a doua a concursului Roblogfest 2012. Si mai “increbidil” este faptul ca o luam de la […]

  Sharing is caring:
 • “Spune Da” pentru un copil autonom
  Sharing is caring:

  Stim cu totii ca nu exista parinti perfecti. Exista insa parinti buni, care pot deveni “mai buni”. Am realizat asta […]

  Sharing is caring:
 • Ce am invatat de cand o plimbam pe Ursa in fiecare dimineata
  Sharing is caring:

  De vreo trei ani am renuntat aproape complet la masina. In special cand vine vorba de drumul “la” si “de […]

  Sharing is caring:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*