#CONCURS – Cine este castigatorul masinii de tocat multifunctionala

Sharing is caring:

Iata ca a venit si momentul mult asteptat, ma refer la prima zi de primvara, evident 😀 … dar si la faptul ca vom afla cine este fericitul castigator al masinii de tocat multifunctionala.

Toate cerintele le gasiti in postarea in care am anuntat concursul, era vorba de un comentariu in care trebuia TAG-uit un prieten si invitat la masa, la un preparat ce poate fi realizat cu aceasta masina de tocat. Din pacate am avut cativa participanti care nu au respectat cerintele, si nu au comentat cu contul de FB pentru a putea da TAG, ci au lasat comentarii cu adresa de email. Cu parere de rau, acesti participanti nu se vor regasi pe lista finala, insa ii asteptam pe viitor la urmatoarele concursuri pe care le vom organiza pe blog.

Au fost in total 174 de participanti validati, lista completa o gasiti intr-un document PDF care poate fi vizualizat aici: Lista participanti Concurs Masina de tocat mutlifunctionala.

Castigatorul, extras cu ajutorul random.org este…. Nr. 6, Nicoleta Stoian.

Castigator masina de tocat

Felicitari Nicoleta, sa te bucuri de masina de tocat si prepari cat mai multe feluri de mancare gustoase si sanatoase cu ea. Astept un mesaj de la tine in care sa-mi comunici datele personale pentru a-ti putea livra premiul (Nume, Adresa, Telefon).

Va multumim tuturor pentru participare si va asteptam cu drag si la urmatoarele concursuri pe care le vom organiza pe blog.

Ca sa fiti la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uitati sa dati Like Paginii de FB   si sa va inscrieti la Newsletter.

Sharing is caring:

  • Article By :
    Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama - pentru Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*