CONCURS! Castiga un pachet cu produse naturale de la Faunus Plant

Pentru ca sunt aproape total dedicata produselor naturale, indiferent daca este vorba despre medicamente, cosmetice sau suplimente, ma bucur sa va spun ca am descoperit o companie romaneasca care are in portofoliul pentru 100 de produse bio&eco, realizate handmade in Bihor.

Concursul are loc pe Pagina de Facebook Meseria de Parinte, tot ce trebuie sa faceti este sa respectati urmatorii pasi:

Faunus Plant, si-a inceput calatoria pe drumul minunatelor plante medicinale undeva la poalele Muntilor Apuseni, datorita unui bunic pasionat de natura. Vasile Matei, avea un strasnic obicei, sa cutreiere tara cu o ranita militara burdusit cu ierburi, pe care le culegea si le usca singur. Parcurgea apoi itinerarii care-l tineau departe de casa cu lunile, timp in care se infatisa prin toate marile piete si targuri sezoniere: de la Arad si Timisoara, pana la Resita, Targu Jiu si Craiova, De la Cluj Napoca, la Alba Iulia, Sibiu, Brasov. Nu ii lasa sa scape nici capitala, precuum nici cele mai indepartate puncte din Muntenia si Moldova.

La o distanta de peste 2 decenii de cand bunicul a facut cunostinta cu “breasla” culegatorilor de plante medicinale, lasand in urma conditiile destul de rudimentare in care se pregateau ceaiurile simple sau compuse, nepotii au pus bazele unei afaceri de familie. Folosind retetele mostenite, au inceput sa produca primele tincturi (extracte hidroacoolice din plante) si alifii pentru afectiuni reumatice si dermatologice.

Cu pasi uneori mai marunti, alteori uriasi, dar mereu cu idei inspirate si motivate, Faunus Plant continua sa-si extinfda paleta de produse naturiste. In prezent, pe langa ceaiuri si siropuri, a fost lansata gama de produse cosmetice – uleiuri si balsamuri de buze. Toate produsele sunt certificate TUV Austria pentru Sistemul de Siguranta Alimentara ISO 22000.

Aceasta este o poveste reala, a unei companii romanesti familie, inceputa ca o aventura si dedicata zi de zi celor care cred in puterea plantelor si a naturii.

 

Comenteaza cu contul de FB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *