Cine este castigatoarea #CONCURSULUI #AVON

Astazi vom afla cine este fericita castigatoare a setului AVON, oferit ca premiul cu ocazia implinirii a 20 de ani de cand acest brand se afla in Romania.

Articolul cu cerintele concursului il gasiti aici. Si tot acolo se afla si comentariile care au fost inscrise in concurs.

Am avut in total 42 de participante (26 cu contul de Facebook si 16 cu adresa de email), puteti consulta lista completa aici.

Iar numarul castigator este…. 23!!!

Felicitari Boer Anca, astept datele tale personale pentru a-ti trimite setul. Am nevoie de Nume, Prenume, Adresa, telefon. Le poti lasa aici intr-un comentariu (pe care nu am sa-l fac public) sau le poti trimite pe email la adresa ana@meseriadeparinte.ro

Va multumesc tuturor pentru participare si va mai astept si la urmatoarele concursuri pe care le voi organiza pe blog sau pe Pagina de Facebook.

Ca sa fiti la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uitati sa dati Like Paginii de FB   si sa va inscrieti la Newsletter.

? Sharing is Caring! ?  Daca ti-a placut acest articol, distribuie-l catre prietenii tai de pe  Facebook (click aici).

  • Article By :
    Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama - pentru Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

One thought on “Cine este castigatoarea #CONCURSULUI #AVON

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*