“Catching Kayla”

Este genul de poveste care nu are nevoie de cuvinte, imaginile spun totul. Imi place sa le arat celor mici povesti cu oameni care isi depasesc limitele si care nu se lasa doborati de probleme serioase, de viata si de moarte.

Stiu ca nu e bine sa faci comparatii dar aici as zice ca e vorba mai degraba de evaluarea si de reconsiderarea problemelor personale dar mai ales a avantajelor pe care le avem. Asa ca le explic celor mici ca e bine sa fim recunoscatori pentru ca nici nu gandul nu gandim cate nenorociri se intampla pe lumea asta.

Revenind la film, Kayla este o tanara diagnosticata cu scleroza multipla, care a trebuit sa renunte la fotbal din acest motiv. Dupa 8 luni de chin si-a regasit sensul vietii  in alergare. Cu niste eforturi supraomenesti, cu dureri si neputinta, Kayla demonstreaza ca vointa este mai presus de orice. In timp ce alearga corpul ei se supraincalzeste iar ea nu isi mai simte picioarele. La finalul fiecarei curse este vital sa i se puna gheata pe ea, astfel incat temperatura sa revinala limite normale.

a8cf65b7017c161743efda7924d1b70e5f0b4f5b3c5e2d3f22395fd73c9d43b3

Un film emotionant care sper sa va puna pe ganduri. Si va recomand sa li-l aratati si celor mici, pentru ca vor avea foarte multe de invatat.

[youtube kpA-FsKLA6A nolink]

Ana Maria Mitrus

Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Leave a Reply

Your email address will not be published.