“Copiii digitali si accesul la tehnologie” – eveniment gratuit pentru tatici, marca Modern Dad’s Challanges

Dragi tatici, va invit miercuri, 12 septembrie, la un eveniment ce va este dedicat in exclusivitate.

E vorba de Modern Dad’s Challanges, o initiativa lansata de Laura Pirlog si Sofia Frunza, o serie de intalniri exclusiv pentru tatici, unde se discuta despre subiecte actuale si de interes.

Evenimentul din 12 septembrie are ca tema “Copiii digitali si accesul la tehnologie” si are mai mult invitati care vor sustine prezentari.

Sunt onorata sa va spun ca ma numar si eu printre vorbitori, prezentarea mea se cheama “Social Media & Expunerea copilului pe internet”.

O sa discutam despre cate de moral si legal este sa publicam in online poze cu cei mici, care sunt pericolele si avantajele, ce inseamna identitate digitala si care sunt prevederile legale in tarile mai civilizate – referitor la protejarea imaginii copiilor in online, dar si multe alte subiecte interesante.

Eventul este aici, mai multe detalii pe Pagina de FB Modern Dad’s Challanges.

Va asteptam cu drag.

Ca sa fii la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uita sa:

Sharing is Caring! ❤

******************************************************************

Meseriadeparinte.ro este un blog personal, proprietarul de drept este Ana Maria Mitrus.

Ca vizitator si deci utilizator al blogului confirmi ca ai citit si esti de acord sa respecti TERMENII SI CONDITIILE stabilite de Meseriadeparinte.ro. 

Folosirea acestui blog si a serviciilor continute in el, este gratuita, sub rezerva respectarii de catre vizitatori a acestor termeni si conditii. 

Articolele publicate  pe Meseriadeparinte.ro se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi – dar nu limitativ la: L8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, L84/1998 privind marcile si indicatiile geografice).

Despre Kaufland România

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.300 de magazine în 7 țări și o rețea de 119 magazine în România. În 2017, Kaufland România a primit pentru a doua oară certificarea Best Buy Award, care atestă că este lanțul de magazine cu cel mai bun raport calitate – preț de pe piața locală. Kaufland deține și distincția Customers’ Friend pentru compania cu cele mai bune servicii pentru clienți, acordată de Institutul internațional ICERTIAS, în urma unei analize de piață. Strategia noastră are ca scop îndeplinirea dorinţele clienților cu accent pe garanţiile şi serviciile noastre.

 

Comenteaza cu contul de FB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *