Castigatorii concursului CEWE

Sharing is caring:

A venit momentul mult asteptat in care vom afla cine sunt cei trei castigatori ai concursului CEWE .

Va reamintesc, participantii au trebuit sa lase un comentariu in care sa ne spuna care a fost cel mai frumos cadou de Craciun pe care l-au primit vreodata. Toate comentariile pot fi citite la postarea cu concursul.

Am avut in total 109 participanti, dintre care 42 au comentat cu adresa de email iar 67 cu contul de FB. Lista completa poate fi consultata aici.

Iar fericitii castigatori sunt participantii cu numerele 36, 58, 106.

Felicitari Gheorghe Rodica, Cristina Lesan si Anamaria Bucur.

Asteptam un mesaj cu adresele voastre de email pentru a va trimite codurile de voucher pentru achizitionarea calendarelor de birou Cewe personalizate.

Multumim CEWE pentru premiile oferite in acest concurs.

Multumim tuturor participantilor si va mai asteptam si la urmatoarele concursuri pe care le vom organiza pe Blog sau pe Pagina de FB impreuna cu partenerii nostri.

Ca sa fiti la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uitati sa dati Like Paginii de FB   si sa va inscrieti la Newsletter.

Sharing is Caring!  Daca ti-a placut acest articol, distribuie-l catre prietenii tai de pe  Facebook (click aici).

Sharing is caring:

 • Article By :
  Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama - pentru Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Random Posts

 • Ioana Macoveiciuc lanseaza Parenting Academy
  Sharing is caring:

  Cu mult entuziasm va prezint cel mai interesant proiect pentru parinti, aflat in acest  moment pe piata. Este vorba despre Parenting […]

  Sharing is caring:
 • Deochiul, superstitie sau realitate?
  Sharing is caring:

  Considerat de multi o simpla superstitie, motivul principal fiind imposibilitatea definirii lui precise, deochiul exista si se manifesta la om […]

  Sharing is caring:
 • Despre educatie – Alfred Adler
  Sharing is caring:

  “Adlerian” este un termen umbrel? care cuprinde o diversitate de abord?ri psihologice ?i psihoterapeutice care deriv? din ideile lui Alfred […]

  Sharing is caring:
 • Cum am rezistat 7 zile doar cu sucuri de fructe si legume
  Sharing is caring:

  V-am povestit despre filmul documentar Fat Sick and Nearly Dead care pe mine m-a pus rau de tot pe ganduri. […]

  Sharing is caring:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*