Breaking News: Continut exclusiv pentru cititorii din comunitate

Dragilor, am pentru voi un mic anunt administrativ:

Incepand cu 01.09.2020 am schimbat politica editoriala a blogului, in sensul ca pentru a avea acces la articolele de pe blog, cititorii vor trebui sa se logheze cu contul de Facebook.

Meseriadeparinte.ro este un proiect independent, care se autofinanteaza si care este GRATUIT pentru cititori.

Toate articolele, materialele, informatiile, concursurile vor fi in continuare gratuite pentru voi, singurul efort pe care va trebui sa-l faceti este sa va logati cu contul de Facebook si sa va inscrieti astfel in comunitate.

Veti avea astfel acces la continut de calitate, exclusiv pentru membrii comunitatii, si vom putea sa ne bucuram impreuna in continuare de acest proiect.

Ca sa va logati apasati butonul de mai jos:

 

Orice opinie din partea voastra este importanta pentru mine asa ca folositi cu incredere sectiunea de comentarii de mai jos. Puteti comenta ori cu contul de FB ori cu adresa de email (jos de tot pe pagina).

Va multumesc pentru intelegere si pentru ca sunteti de atatia ani alaturi de mine si de Meseriadeparinte.ro. Cel mai interesant blog de parenting din Romania! <3

Ana

 

***************************

Meseriadeparinte.ro este un blog personal, proprietarul de drept este Ana Maria Mitrus.

Ca vizitator si deci utilizator al blogului confirmi ca ai citit si esti de acord sa respecti TERMENII SI CONDITIILE stabilite.

Folosirea acestui blog si a serviciilor continute in el, este gratuita, sub rezerva respectarii de catre vizitatori a acestor termeni si conditii.

Articolele publicate pe Meseriadeparinte.ro se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi – dar nu limitativ la: L8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, L84/1998 privind marcile si indicatiile geografice)..

Comenteaza cu contul de FB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *