Panicã la scoala din Murgeni: copiii au fugit de la cursuri de teamã sã nu fie testati pentru COVID si vaccinati

A fost panică luni la școala din Murgeni, unde mai mulți părinți s-au dus să-și ia copiii acasă, după apariția zvonului că aceștia sunt testați și vaccinați împotriva Covid-19.

 

Revoltati, pãrintii au început sã tipe în gura mare si într-o clipã s-a creat un haos general: elevii au pãrãsit sãlile de clasã si mai multi pãrinti s-au adunat la scoalã pentru a-si lua copiii. Întregul incident a fost transmis live pe Facebook si s-a încheiat abia în momentul în care la fata locului a fost chematã Politia. Reprezentantii Directiei de Sãnãtate Publicã (DSP) Vaslui, dar si cei ai Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Vaslui au negat cu vehementã cã la scoala din Murgeni ar fi avut loc vreo actiune medicalã.

Conecteaza-te cu Facebook ca sa citesti tot articolul. Click pe butonul de mai jos:

Speriati de faptul cã vaccinul le-ar putea face rãu copiilor, pãrintii au transmis live întregul incident si i-au îndemnat pe internauti sã distribuie mai departe filmuletul.

În imagini se vede cum copiii si pãrintii sunt agitati si fug spre iesire:

Uitati, în direct, a fãcut anti-COVID fãrã sã stie familia copilului. Vã rugãm frumos sã dati distribuire. Uitati ce este aici, lume. Au speriat copiii! La scoalã speriati copiii! Animalelor! Uitati ce se întâmplã la scoala orasului Murgeni. Au terorizat sãracii copii la scoalã, le-a fãcut teste anti-COVID, vaccinare. Copii, doamnã, au fugit plângând acasã. Cum puteti sã spuneti <nu>? Sute de copii au fugit din clasã. Vã rugãm frumos sã dati distribuire. Uitati cum fug pãrintii copiilor când au auzit. Suntem sãlbatici cã am venit sã ne salvãm copiii? Pãi îmi omori tu copilul, îi faci vaccin fãrã sã stiu? Le-a fãcut vaccin la copii fãrã sã fie anuntati pãrintii. Cum puteti sã faceti vaccin la copii, doamnã, ce inimã aveti? Doamnã, dumneavoastrã nu sunteti om”, strigã speriat si, totodatã, revoltat unul dintre pãrintii elevilor de la scoala din Murgeni.

Totul a pornit dupã ce un elev a chiulit de la scoalã si a fost surprins de pãrinti. Pentru a scãpa basma curatã, copilul le-a spus acestora cã în scoalã se fac teste COVID, dar si vaccinuri.

Pãrintii si-au luat copiii acasã de frica vaccinului anti-COVID, care nu existã

Contactati telefonic, reprezentantii DSP si ISJ au declarat cã totul a fost o neîntelegere provocatã de un elev care a chiulit de la scoalã si a vrut sã iasã basma curatã în fata pãrintilor. „Nu s-au eliberat doze de vaccin, nu existã nicio actiune de acest fel în judetul Vaslui”. „Un elev a plecat de la ore si a rãspândit zvonul cã în scoalã se fac teste pentru COVID-19, iar copiii sunt vaccinati. În realitate, nici vorbã de asa ceva, dar cu toate acestea mai multi pãrintii s-au adunat la scoalã si si-au luat copiii acasã fãrã sã verifice informatiile. Pentru a aplana întreaga situatie, conducerea unitãtii scolare a chemat Politia la fata locului”, a declarat inspectorul general al ISJ Vaslui, prof. Loredana Roman.

 

Meseriadeparinte.ro este un blog personal, proprietarul de drept este Ana Maria Mitrus.

Ca vizitator si deci utilizator al blogului confirmi ca ai citit si esti de acord sa respecti TERMENII SI CONDITIILE stabilite.

Folosirea acestui blog si a serviciilor continute in el, este gratuita, sub rezerva respectarii de catre vizitatori a acestor termeni si conditii.

Articolele publicate pe Meseriadeparinte.ro se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi – dar nu limitativ la: L8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, L84/1998 privind marcile si indicatiile geografice)..

Comenteaza cu contul de FB

 

 

Comenteaza cu contul de FB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *