Social Media for Parents

Sharing is caring:

Vineri, 29 iunie 2012 va avea loc la Crown Plaza in Bucuresti, prima conferinta locala dedicata parintilor activi in mediul online, care se va concentra pe tendintele lansate de mamele care scriu pe bloguri :). Evenimentul, marca Evensis, cauta sa ofere parintilor activi din online ocazia de a invata si descoperi noi oportunitati de a-si creste prezenta pe retelele sociale precum si posibilitatea de networking si interactiune cu alte persoane cu aceeasi viziune.

De asemenea, evenimentul isi propune sa ofere idei si abordari in relatia care se poate lega intre persoanele active in social media si branduri.

Social Media for Parents va reuni bloggeri si persoane active in social media si comunitati pentru 2 sesiuni interactive despre blogging, social media, branding si lifestyle.

Printre vorbitori se numara: Dr. Mihaela Bilic, Bogdana Dobre, Mihai Dragomirescu, Eduard Grigoriu, Alexandru Negrea. Moderator va fi Ada Demirgian.

 

Mai multe detalii pe site-ul evenimentului.  

 

Sharing is caring:

Comments

comments

 • Article By :
  Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Random Posts

 • Sunt speaker la evenimentul “WAHM love Social Media”
  Sharing is caring:

  Pe 10 mai am sa fiu speaker la evenimentul “Work at Home Moms Love Social Media”. Am sa vorbesc despre […]

  Sharing is caring:
 • Recomandari pentru un Craciun plin de magie
  Sharing is caring:

  S-a intamplat de multe ori cand eram mici sa primim de Craciun doar mere. Multe mere! Ne ajungeau toata iarna, […]

  Sharing is caring:
 • Otita, cum o prevenim si cum o tratam
  Sharing is caring:

      Articol realizat de Dr. Ciorbea Gabriela, medic primar ORL, Centrul Medical Medsana   Intalnita frecvent la copil in […]

  Sharing is caring:
 • Dino Parc Rasnov la 1 an de la inaugurare
  Sharing is caring:

  Dino Parc Rasnov, un locatie unica si in premiera in Romania a implinit in iunie 1 an de la inaugurare, moment […]

  Sharing is caring:

One thought on “Social Media for Parents

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*