Aproximativ 40% dintre elevi NU au participat la “școala online”, caricatura aceea de predare

Ca sa fii la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uita sa dai Like aici:

#Opinie

După declarația de la Digi 24 a dnei Monica Anisie, ministrul Educației în exercițiu, rezultă faptul că cca. 40% dintre elevi NU au participat la “școala online”, caricatura aceea de predare prin laptop, tabletă, whatsapp, mail sau chiar poze pe telefon, însă vrem examene în sala de clasă.

Adică, cu alte cuvinte, după ce că nu am fost în stare, noi cu toții, ca țară, să asigurăm DREPTUL EGAL LA ÎNVĂȚĂTURĂ pentru toți copii, acum vrem să le afectăm și DREPTUL LA SĂNĂTATE.

Incredibil și inadmisibil!

Dar, ca la români, ce vrem să avem, vom avea!

Nu-mi rămâne decât să mă rog ca Dumnezeu să ne ajute și să nu se îmbolnăvească mulți copii, altfel va fi pur și simplu o gravă problemă de sănătate publică. Și de siguranță națională totodată.
Cine va răspunde?
Vezi exemplul “Colectiv”. Nimeni!

Așa ceva nu trebuie să se întâmple!

P.S.- Întrebat tot la Digi 24 dacă școala are acum toate dotările necesare pentru a asigura reluarea cursurilor, dl Raed Arafat a răspuns: ”Nu cred și ăsta e unul dintre motivele… adică nu numai dotările, deci este foarte greu într-o școală să vii să faci distanțare, să ții cursurile și să ții copiii în pauză, că nu pot să-i ții numai în clasă fără pauză fără nimic, să ții copiii în pauză să nu interacționeze.
E suficient ca unul dintre ei să fie pozitiv asimptomatic și toată clasa să o ia și să o ducă acasă la ei.
Sau să fie unul pozitiv asimptomatic pentru că de acasă de la e cineva pozitiv și să se ducă să o ducă la profesorul lui sau la profesoară.”

NIMIC, DA’ NIMIC MAI CLAR!

Un cititor al blogului

Ca sa fii la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uita sa:

  1. Te inscrii la Newsletter (vei primi saptamanal un email cu ultimele articole publicate)
  2. Dai Like Paginii de FB Meseria de parinte
  3. Te inscrii in Grupul De FB Meseria de parinte
  4. Dai Subscribe la canalul de YouTube Meseria de Parinte

******************************************************************

Meseriadeparinte.ro este un blog personal, proprietarul de drept este Ana Maria Mitrus.

Ca vizitator si deci utilizator al blogului confirmi ca ai citit si esti de acord sa respecti TERMENII SI CONDITIILE stabilite de Meseriadeparinte.ro.

Folosirea acestui blog si a serviciilor continute in el, este gratuita, sub rezerva respectarii de catre vizitatori a acestor termeni si conditii.

Articolele publicate pe Meseriadeparinte.ro se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi – dar nu limitativ la: L8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, L84/1998 privind marcile si indicatiile geografice).

Contributor

Leave a Reply

Your email address will not be published.