“LaLaLaDoDo”

Sharing is caring:

În data de 18 ianuarie, de la ora 18.00, Teatrul Ion Creangă îi așteaptă pe cei foarte mici, alături de părinții sau bunicii lor, la spectacolul “LaLaLaDoDo”. Reprezentația, adresată copiilor cu vârsta între 1 și 3 ani, spune povestea fascinantă a sunetelor și a prieteniei.

Spectacolul “LaLaLaDoDo” revine după o pauză de mai bine de trei ani, timp în care cele doua actrițe carmen Palcu Adam si Oana Rusu, au devenit mămici.

”Faptul că jucăm acum și pentru fetele noastre, iar ele reacționează exact așa cum ne-am gândit noi că va reacționa publicul, ne dă imensa satisfacție că spectacolul își atinge scopul, că mesajul ajunge unde trebuie și că am avut o intuiție bună. “LaLaLaDoDo” face parte din programul Educația timpurie. Teatru pentru 0-3 ani, inițiat de Cornel Todea, în anul 2005, și este inclus și în cadrul proiectului european Small Size, din care Teatrul Ion Creangă face parte. ” –  declară Carmen Palcu Adam, actriță a Teatrului Ion Creangă.

Alături de ateliere de teatru şi cursuri, spectacolele din cadrul acestui program se constituie într-o campanie de educare a părinţilor cu privire la psihologia copilului, care îşi creează baza viitorului caracter încă din primii ani de viaţă. Până în prezent, la Teatrul Ion Creangă, în cadrul programului Educaţia Timpurie.Teatru pentru 0-3 ani, au fost realizate 9 producţii: Baloane Colorate, Greierele şi furnica, Cucu Bau cu Ham şi Miau, LaLaLaDodo, Rotocol, Seminţe-Semi, Alb și Negru, Dulapul cu vise și Povestea spicului de grâu.

Din distribuția spectacolului “LaLaLaDoDo” fac parte actrițele Carmen Palcu Adam și Oana Rusu, în regia Danielei Andrei, muzică realizată deBogdan Burlăcianu. Biletele se pot achiziționa de la casa de bilete a Sălii Rapsodia de pe str. Lipscani nr. 53, iar prețul este 12.72 lei (adulți) și 8.48 lei (copii). Programul reprezentațiilor și al casei de bilete poate fi urmărit pe www.teatrulioncreanga.ro și pe pagina de Facebook/TeatrulIonCreanga.

Veniți cu cei mici la Teatrul Ion Creangă, să (re)descoperim poveștile copilăriei împreună!

Sharing is caring:

 • Article By :
  Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Random Posts

 • Bucle si ciucuri
  Sharing is caring:

  Nimic nu-ti da o stare de spirit mai buna decat un par frumos coafat. Serios, nu neg importanta altor metode […]

  Sharing is caring:
 • Voi ce final alegeti pentru povestea de mai jos?
  Sharing is caring:

  Am ajuns intr-un punct in care politica in general ma lasa rece, iar uneori chiar depun eforturi uriase ca sa […]

  Sharing is caring:
 • Cum sa-ti dai seama cand cresti un copil iresponsabil
  Sharing is caring:

  Am remarcat faptul ca articolele mele sunt primite cu foarte mult optimism, ca toata lumea le citeste cu incantare, insa […]

  Sharing is caring:
 • De ce am facut inghetata din branzica doua zile la rand
  Sharing is caring:

  Ne-au terminat caldurile astea si pentru ca am facut deja o tura de mare, acum stam in Bucuresti si visam […]

  Sharing is caring:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*