Am aflat cine este castigatorul concursului Canon

A venit momentul mult asteptat in care vom afla cine este fericitul castigator al concursului organizat impreuna cu Canon. Pentru a se inscrie in concurs doritorii au trebuit sa ne lasa un comentariu in care sa ne spuna care este tema pe care si-ar dori sa o puna in aplicare pentru urmatoarea petrecere de copii pe care o vor organiza. Pentru inspiratie ne-a stat la dispozitie site-ul Creative Park, unde exista o multitudine de resurse gratuite atat pentru petreceri dar si pentru activitati de crafting pentru cei mici si cei mari.

Premiul oferit este o imprimanta Canon.

Am avut in total 149 de participanti, dintre care 50 au comentat cu adresa de email iar 99 cu profilul de Facebook. Lista cu participantii poate fi consultata aici.

Extragerea castigatorului a fost facuta cu ajutorul random.org.

Iar fericitul castigator este…. numarul 63!!!!

Lista participanti concurs Canon Screenshot 2017-08-20 at 10.11.38

Felicitari Alexandru Savescuasteptam un mesaj in care sa ne spui datele tale personale (Nume, adresa, telefon) pentru a le transmite partenerilor nostri de la Canon.

Felicitari tuturor participantilor, va multumim ca sunteti alaturi de noi si va invitatm sa ne urmariti pentru a fi la curent si cu concursurile viitoare.

Ca sa fiti la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uitati sa dati Like Paginii de FB   si sa va inscrieti la Newsletter.

? Sharing is Caring! ?  Daca ti-a placut acest articol, distribuie-l catre prietenii tai de pe Facebook (click aici).

 

  • Article By :
    Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama - pentru Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*