Castigatoarea #Concursului Sugar Nails

A venit momentul sa aflam cine este castigatoarea voucherului de 200 de lei oferit de SUGAR Nails & Beauty Studio.

Participantele la concurs au trebuit sa-i dea tag unei prietene si sa o invite sa mearga impreuna sa fie rasfatate cu servicii de coafare sau epilare cu zahar.

Concursul a fost anuntat pe blog dar pentru ca ne-au fost semnalatate probleme tehnice (nu mergea tag-ul), am extins si pe Facebook.

Am avut in total 30 de participanti (6 pe blog si 24 pe Facebook), lista completa poate fi consultata aici.

Iar fericita castigatoare este… nr. 12, Camelia IonFelicitari, asteptam un mesaj privat cu numele complet si numarul de telefon pentru a-l transmite catre Sugar Nails & Beauty Studio. Voucherul te asteapta acolo 🙂 .

Multumim tuturor participantilor si va asteptam si la urmatoarele concursuri pe care le vom organiza pe blog sau pe Pagina de FB.

Ca sa fiti la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uitati sa dati Like Paginii de FB   si sa va inscrieti la Newsletter.

Citeste si:  Magia Sarbatorilor incepe la Pepco + #CONCURS

? Sharing is Caring! ?  Daca ti-a placut acest articol, distribuie-l catre prietenii tai de pe  Facebook (click aici).

Comments

comments

 • Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama - pentru Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

 • Casa de copii nu e acasa!

  Am facut generala in Titan, la o scoala de cartier, copie la indigo cu toate celelate. Un singur lucru facea […]

 • Interviu cu Mihaela Dumitru, medic specialist psihiatru

  – Buna Mihaela, iti multumesc frumos pentru ca ai acceptat sa realizam acest interviu. Pentru inceput, te rog spune-ne cateva […]

 • Decalogul copilului autonom

  Ce bine ar fi daca ar exista un manual pentru fiecare etapa din dezvoltarea copilului. Ce usor ne-ar fi daca […]

 • Otita, cum o prevenim si cum o tratam

      Articol realizat de Dr. Ciorbea Gabriela, medic primar ORL, Centrul Medical Medsana   Intalnita frecvent la copil in […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*