Zile libere in 2019 – Sarbatori legale in Romania

Zile libere in 2019

Poate vi s-a facut dor de o vacanta si nu stiti cand sa o programati 🙂 . Gasiti mai jos calendarul zilelor libere din 2019, asa ca nimic nu va opreste sa calatoriti, sa va odihniti sau sa va bucurati de activitatile preferate:

Zile libere in 2019 – Sarbatori legale in Romania

1 ianuarie, 2 ianuarie — Anul Nou
24 ianuarie — Ziua Unirii Principatelor Romane
26 aprilie (Vinerea mare), 28 – 29 aprilie — Paste ortodox
1 mai — Ziua Muncii
1 iunie – Ziua Copilului
16 iunie (duminica), 17 iunie (luni) — Rusalii
15 august — Adormirea Maicii Domnului
30 noiembrie — Sfantul Andrei
1 decembrie — Ziua Natională a Romaniei
25 decembrie, 26 decembrie — Craciunul

Potrivit legislatiei in vigoare, angajatii care sunt nevoiti sa lucreze inclusiv in zilele considerate libere, vor primi in plus la salariu (ziua lucrata va fi platita dublu).

Ca sa fii la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uita sa:

Sharing is Caring! ❤

******************************************************************

Meseriadeparinte.ro este un blog personal, proprietarul de drept este Ana Maria Mitrus.

Ca vizitator si deci utilizator al blogului confirmi ca ai citit si esti de acord sa respecti TERMENII SI CONDITIILE stabilite de Meseriadeparinte.ro. 

Folosirea acestui blog si a serviciilor continute in el, este gratuita, sub rezerva respectarii de catre vizitatori a acestor termeni si conditii. 

Articolele publicate  pe Meseriadeparinte.ro se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi – dar nu limitativ la: L8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, L84/1998 privind marcile si indicatiile geografice).

 

Comments

comments

  • Article By :
    Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama - pentru Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*