Viata intr-o singura fotografie

Oficial suntem in vacanta.

Urmeaza sarbatorile de iarna, reuniuni de familie, revelionul si imediat vom incepe un nou an.

2018 a trecut intr-o clipa. Ieri ne pregateam pentru bilantul lui 2017 iar astazi facem planuri pentru 2019.

Viata trece intr-o clipa. Si cred ca singura masura a trecerii timpului sunt copiii. Doar uitandu-ne la ei cat de repede cresc, ne dam seama ca “astazi” nu va mai fi niciodata.

Bucurati-va de tot ce aveti! Fiti buni si recunoscatori si faceti-va planuri cat mai ambitioase. Avem o singura viata si merita sa o traim din plin. Sa fim fericiti, sa avem persoane dragi in jurul nostru, sa calatorim si sa facem tot ce ne trece prin cap. Fara frici, fara bariere, fara limite. Regretele de la final sunt cea mai trista optiune.

Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!

Ca sa fii la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uita sa:

Sharing is Caring! ❤

******************************************************************

Meseriadeparinte.ro este un blog personal, proprietarul de drept este Ana Maria Mitrus.

Ca vizitator si deci utilizator al blogului confirmi ca ai citit si esti de acord sa respecti TERMENII SI CONDITIILE stabilite de Meseriadeparinte.ro. 

Folosirea acestui blog si a serviciilor continute in el, este gratuita, sub rezerva respectarii de catre vizitatori a acestor termeni si conditii. 

Articolele publicate  pe Meseriadeparinte.ro se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi – dar nu limitativ la: L8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, L84/1998 privind marcile si indicatiile geografice).

 

Comments

comments

 

  • Article By :
    Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama - pentru Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*