Va invit la un “Atelier De Bunastare Pentru Femei”

Cea mai frecventa actiune umana este aceea de a invata. Invatam primii pasi si primele cuvinte, invatam ecuatii complicate, invatam sa comunicam, sa ne bucuram de succes, sa depasim esecul.

Permanent invatam sa facem fata provocarilor profesionale si personale iar astazi, mai mult ca oricand, aceste provocari par sa nu se mai termine. Acumularea cunostintelor este, in opinia majoritatii oamenilor, unica solutie a vremurilor actuale, o solutie venita din exterior.

Succesul adevarat insa, vine din interior. Daca stim sa ne descoperim resursele proprii si sa le folosim la capacitate maxima, atunci vom putea sa ne alegem singure drumul viata fiind cu adevart responsabile pentru fericirea noastra.

Daca faceti mereu acelasi lucru, veti obtine mereu acelasi rezultat. Daca veti schimba tiparele si viata vi se va schimba. Altfel spus, problema “vreau sa ma schimb dar nu stiu cum, are un raspuns specific pentru fiecare dintre noi”.

Va invit sa va inscrieti la un atelier special creat pentru femei, in care vom redescoperi bucuria de a crea frumusete personala sufletului nostru, acel ceva care ne face sa ne simtim speciale.

Timp de 2 ore vom afla impreuna cum :
– Sa folosim creativitatea aplicata in scopul obtinerii bucuriei;
– Intelepciunea provine din experienta de viata, nu din manuale;
– Imaginatia dezvolta increderea in sine;
– Sa-ti pui inima in orice faci si ai relaxarea la indemana ta;
– Iti poti antrena creierul pentru a vedea binele in fiecare om sau lucru.

Metode folosite: instrumente non-formale, jocuri de rol, invatare experientiala activa

FotoJet Collage3

Coordonatorul atelierului: Mirela Horumba – psiholog (mirelahorumba.ro) – Este licentiata in psihologie, Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea Bucuresti si absolventa a programului masteral de psihodiagnostic, psihoterapie experiential unificatoare si dezvoltare personala, sub indrumarea doamnei profesor universitar, doctor in psihologie Iolanda Mitrofan.
Are stagii de formare in art-terapie, inteligenta emotionala si rezistenta la schimbare, dramaterapie, hipnoza, managementul stresului, in psihodiagnostic si psihoterapie experiential unificatoare, analiza tranzactionala, programare neurolingvistica, terapie sistemica de familie, cuplu si copil, tehnici de eliberare emotionala.
Este formator de formatori in educatia adultilor si trainer de optimizare si dezvoltare personala.

Cost: 50 lei/persoana.

Pentru inscriere te rog sa trimiti email la office@aiec.ro, cu numele si numarul de telefon.
Confirmarea inscrierilor se face doar dupa efectuarea platii.
Locurile sunt limitate astfel incat inscrierile se vor rezerva in ordinea efectuarii platii.
Oferim 2 locuri gratuite care vor fi desemnate prin tragere la sorti. Pentru inscriere trimiteti email la office@aiec.ro.

logo aiec 443x360Atelierul este organizat de Asociatia pentru Informare Educare Comunicare (aiec.ro), care a fost infiintata in 2011 avand ca scop imbunatatirea calitatii vietii populatiei prin cresterea accesului la informare si educare.
Membrii fondatori ai asociatiei au au fost implicati in ultimii 15 ani in diferite proiecte la nivel national si international in cadrul carora au derulat activitati si campanii de informare, educare, comunicare iar urmarea fireasca a fost infiintarea unei asociatii prin care sa isi continue implicarea in ceea ce cred: Educatia este cel mai important pilon pentru dezvoltare atat la nivel de persoana cat si la nivel de societate.

Comenteaza cu contul de FB

2 thoughts on “Va invit la un “Atelier De Bunastare Pentru Femei”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *