Va invit la Baby Boom Show – cea mai mare expozitie pentru viitoare mamici si copii cu varste cuprinse intre 0 si 7 ani

Primavara aceasta Baby Boom Show – cea mai mare expozitie pentru viitoare mamici si copii cu varste cuprinse intre 0 si 7 ani – anunta o editie impresionanta.

Baby Boom Show – in casa noua cu multiple facilitati pentru vizitatori

Incepand cu 2019, Baby Boom Show are loc in unul dintre cele mai noi pavilioane ROMEXPO – Pavilionul B1.

Pe langa un look modern, pavilionul expozitional aduce numeroase beneficii pentru vizitatorii targului. Incepand cu accesul mult mai usor in cadrul evenimentului si pana la o sala de conferinte ce tine pasul cu noile dotari tehnologice, pavilionul permite spatii mult mai ample de expunere, ce se vor concretiza in standuri mult mai atractive si o sectorizare usor de urmarit pentru viitorii participanti la eveniment.

Eu va astept la 2 ateliere distractive pentru cei mici:

  • Vineri, 5.04.2019 intre orele 16:00 – 19:00 – “Pictam figurine din ipsos”

Cei mici vor avea la dispozitie figurine de ipsos reprezentand animale, flori si simboluri ale primavarii, pe care le vor picta cu pensule si acurele acrilice. Toate materiale sunt puse la dispozitie de organizatori (Ana Maria Mitrus / Meseriadeparinte.ro), nu sunt toxice si nu pateaza. In timpul activitatii vor fi ajutati de Ana, dar este obligatorie supravegherea de catre parinti. Toate creatiile copiilor vor fi  luate de acestia acasa pentru a se mandri cu ce au realizat. Toti copiii participanti trebuie sa fie insotiti de parinti.

  • Sambata 06.04.2019 intre orele 13:00 – 15:00, “Invatam sa desenam”

Din momentul in care copilul isi da seama ca desenul are puterea de a-l face sa se exprime, el incearca sa faca acest lucru cat mai bine. La acest atelier copiii vor avea la dispozitie fise cu pasii necesari pentru realizarea unor desene simple (animale, alimente, obiecte, jucarii), creioane si culori.  Toate materialele sunt puse la dispozitie de organizatori (Ana Maria Mitrus / Meseriadeparinte.ro) iar desenele finale vor fi luate de copii acasa impreuna cu un set de fise pe care vor putea sa exerseze in continuare. In timpul activitatii vor fi ajutati de Ana, dar este obligatorie supravegherea de catre parinti. Toti copiii participanti trebuie sa fie insotiti de parinti.

Baby Boom Show – 151 de companii si-au confirmat participarea

Cu mai bine de o luna inainte de deschiderea oficiala, peste 150 de companii si-au confirmat deja prezenta, iar inscrierile continua!

Carucioare, scaune auto, mobilier si decoratiuni, maternitati si banci de celule stem, imbracaminte si incaltaminte, alimentatie, jocuri si jucarii, edituri, librarii si multe, multe altele vor astepta cei peste 10.000 de vizitatori preconizati ai editiei de primavara.

Baby Boom Show – servicii medicale si cursuri gratuite pentru vizitatori

Baby Boom Show inseamna mai mult decat o expozitie. Este un eveniment pentru intreaga familie, ce pune accent pe responsabilitate si informare corecta.

Astfel, peste 20 de specialisti sunt alaturi de vizitatorii targului, oferind evaluari medicale, dar si sustinand cursuri si seminarii, toate gratuite, pe intreg parcusul celor patru zile de eveniment.

Evaluari de logopedie si kinetoterapie, cursuri de puericultura, curs de alaptare, cursuri de psihologie sau prim-ajutor sunt doar o mica parte din paleta informationala oferita in cadrul editiei de primavara Baby Boom Show.

Baby Boom Show pe scurt:

Program de vizitare, ROMEXPO, Pavilion B1:

4 – 6 aprilie 2019: 10.00 – 19.00 si 7 aprilie 2019: 10.00 – 18.00

  • Accesul in cadrul evenimentului se face GRATUIT pe baza inregistrarii online doar pentru zilele de joi si vineri.
  • PRET BILET: 10 lei / PARCARE VIZITATORI: 5 Lei/ora

Pentru mai multe detalii, accesati: www.babyboomshow.ro

Ca sa fii la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uita sa:

Sharing is Caring! ❤

******************************************************************

Meseriadeparinte.ro este un blog personal, proprietarul de drept este Ana Maria Mitrus.

Ca vizitator si deci utilizator al blogului confirmi ca ai citit si esti de acord sa respecti TERMENII SI CONDITIILE stabilite de Meseriadeparinte.ro. 

Folosirea acestui blog si a serviciilor continute in el, este gratuita, sub rezerva respectarii de catre vizitatori a acestor termeni si conditii. 

Articolele publicate  pe Meseriadeparinte.ro se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi – dar nu limitativ la: L8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, L84/1998 privind marcile si indicatiile geografice).

 

Comments

comments

 

Ana Maria Mitrus

Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama - pentru Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Leave a Reply

Your email address will not be published.