Un nou proiect alaturi de SuntMamica.ro

Mi-e destul de greu sa tin un secret mai ales cand e vorba de ceva ce merita strigat in gura mare 🙂 . Aproape doua luni au trecut de cand am inceput colaborarea cu SuntMamica.ro insa nu am putut sa va spun nimic pana la momentul lansarii oficiale.

In sfarsit a sosit si momentul acesta mult asteptat 🙂 in care pot sa va spun cu toata mandria care ma napadeste acum ca…. de azi incolo ma puteti gasi si pe SuntMamica.ro in calitate de blogger oficial.

12736167_1282236095136379_484460438_n

Suntmamica.ro este locul de intalnire al mamicilor si al viitoarelor mamici care isi impartasesc experientele precum si al expertilor din diverse arii de interes (sanatate, well-being, psihologie) care ajuta cu sfaturi, din experienta lor profesionala. De asemenea, site-ul isi propune sa ajute actualele si viitoarele mamici in experienta minunata dar uneori dificila, aceea de a fi mamica si de a-si creste frumos copiii.

Asadar, va astept atat pe site cat si pe Pagina de FB SuntMamica.ro, cu articole la fel de interesante ca si pe blog. Pregatim impreuna multe proiecte surpriza pentru voi, atat in online dar si offline, asa ca stati cu ochii pe noi 🙂 .

Ca sa fiti la curent cu toate noutatile de pe Meseriadeparinte.ro nu uitati sa va inscrieti la Newsletter.

  • Article By :
    Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

4 thoughts on “Un nou proiect alaturi de SuntMamica.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*