“Tainele cuplurilor fericite” – Eveniment cu Cv Pillay si Roxana Gabor Iliescu + #CONCURS

Cv Pillay vine în România și va avea primul eveniment pe 14 iunie, începând cu ora 18 la Hotel Marshall din București. Pillay va prezenta tainele cuplurilor fericite și îi va invăța pe toți cei prezenți la acest eveniment cum își pot intensifica energia interioară și cum pot avea o viață perfectă.

Pe 14 iunie, te asteptam la cel mai tare eveniment al lunii iunie.
Autorul bestseller-ului “The Secrets Your MAMA didn`t tell you about Men” vine la Bucuresti si te va invata cum sa ai o viata fericita si implinita!

Vino să aprofundezi tainele succesului cu speakerul și autorul Cv PILLAY

Cv Pillay este Celebrity SuccSex Guru, International Motivation Speaker, Gazda Talk Show-ului Late Night Radio, Antreprenorul anului 2015.

Un invitat special in cadrul acestui eveniment va fi Roxana Gabor Iliescu, speaker si antrenor de feminitate, care te va invata tainele feminitatii si iubirii.

Biletele pot fi cumparate de aici. Costul unui bilet este de 70 de lei, dar pana pe 13 iunie beneficiati de un discount de 30%.

Cumpara acum bilete la pretul de 50 de lei!

Mai multe detalii pe Pagina de FB a evenimentului.

Cv Pillay se intitulează a fi „Celebrity SuccSex Guru”, autor al besteseller-ului „The Secrets Your MAMA didn`t tell you about MEN”.

“După mai mult de 16.000 de ore de coaching, pot să spun cu încredere că “știu ce este necesar pentru a vă debloca corpul și mintea”. Am creat în prezent peste 741 de Blueprints, Strategii sau Metode care lucrează într-adevăr la nivelul dvs. mental, fizic și emoțional și că le putem aplica cu ușurință pentru ca noi împreună să depășim problemele relaționale și sexuale” – Cv Pillay

Cea mai cunoscută carte a lui Pillay este „The Secrets Your Mama Didn`t Tell you about men” care are rolul de a învăța reprezentantele sexului frumos toate secretele despre bărbați, despre ce le place acestora și despre cum reacționează aceștia în diverse ipostaze, precum și răspunsuri la întrebările pe care le au femeile despre bărbați.

Pillay va prezenta tainele cuplurilor fericite și îi va invăța pe toți cei prezenți la acest eveniment cum își pot intensifica energia interioară și cum pot avea o viață perfectă.

Ca sa fii la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uita sa:

Ca sa fii la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uita sa:

  1. Te inscrii la Newsletter (vei primi saptamanal un email cu ultimele articole publicate)
  2. Dai Like Paginii de FB Meseria de parinte
  3. Te inscrii in Grupul De FB Meseria de parinte
  4. Dai Subscribe la canalul de YouTube Meseria de Parinte

******************************************************************

Meseriadeparinte.ro este un blog personal, proprietarul de drept este Ana Maria Mitrus.

Ca vizitator si deci utilizator al blogului confirmi ca ai citit si esti de acord sa respecti TERMENII SI CONDITIILE stabilite de Meseriadeparinte.ro.

Folosirea acestui blog si a serviciilor continute in el, este gratuita, sub rezerva respectarii de catre vizitatori a acestor termeni si conditii.

Articolele publicate pe Meseriadeparinte.ro se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi – dar nu limitativ la: L8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, L84/1998 privind marcile si indicatiile geografice).

 

Comenteaza cu contul de FB

Comenteaza cu contul de FB

One thought on ““Tainele cuplurilor fericite” – Eveniment cu Cv Pillay si Roxana Gabor Iliescu + #CONCURS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *