Concert “Best Of Vunk” la Blaxy Resort

Weekendul 10-12 iunie 2016 (de vineri pana duminica) se anunta a fi unul foarte interesant cu multe activitati si surprize organizate de cel mai nou si cel mai mare resort de pe litoral, Blaxy Premium Resort & Hotel.

Vom avea parte de un super weekend la mare, cu multe activitati in resort si pe plaja, cu o super petrecere si concert Vunk.

blaxy

Ne asteapta 3 zile de petrecere cu momente unice in care marea, piscina si plaja privata ne vor umple de energie. Oferta celor de la Blaxy include un weekend all inclusive cu preparate delicioase, jocuri de plaja alaturi de trupa Vunk, foc de tabara si vizionarea meciului Romania – Franta la piscina.

Multi dintre voi mi-ati spus ca sunteti interesati sa testati serviciile Blaxy in aceasta vara, iar recomandarea mea a fost sa mergeti un wekeend ca sa vedeti despre ce e vorba. Acum va prezint si ocazia perfecta in care puteti afla toate informatiile pe care le doriti si va puteti distra alaturi de baietii de la Vunk 🙂 .

Toate detaliile legate de organizare si costuri le gasiti pe Happy Tour, partenerul exclusiv al weekendului organizat de Blaxy Resort impreuna cu Vunk.

Pagina oficiala a evenimentului este VUNKanta la Blaxy 🙂 .

Ce ziceti, pe 10 iunie ne vedem la mare sa facem un karaoke alaturi de Cornel si baietii de la Vunk?

Ca sa fiti la curent cu noutatile despre Meseria de Parinte nu uitati sa dati Like Paginii de FB   sau sa va inscrieti la Newsletter.

[youtube https://youtu.be/DFv010sTfA8 nolink]

Comenteaza cu contul de FB

One thought on “Concert “Best Of Vunk” la Blaxy Resort

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *