SuperBlog 2012

La 1 septembrie a fost lansata a 5-a editie a competitiei SuperBlog. In fiecare toamna, SuperBloggerii isi demonstreaza talentul in probe de blogging dintre cele mai variate, care imbina talentul literar cu abilitatile de marketing.

Regulamentul e simplu, sponsorii propun teme, bloggerii participanti le abordeaza in articole creative pe propriile bloguri, apoi reprezentantii companiilor jurizeaza articolele in platforma dedicata. SuperBlog nu este o competitie facila. Doar cei mai talentati si mai perseverenti reusesc sa duca misiunea la bun sfarsit. Ne asteapta 2 luni de foc, cu aproximativ 30 de probe care ne vor pune la incercare creativitatea si talentul la scris. Vom invata cu aceasta ocazie, multe despre limitele noastre si ale celorlati pariticipanti, despre libertatile si rigorile comunicarii online, chiar si despre fair-play.

Competitia se va desfasura in perioada 1 octombrie – 1 decembrie 2012 iar inscrierile se pot face pe site-ul dedicat www.super-blog.eu.

 

 

  • Article By :
    Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

5 thoughts on “SuperBlog 2012

  1. Mult succes! Eu particip pentru prima data. Daca vrei, te invit sa vizitezi si blogul meu si poate imi spui parerea ta. Am o sectiune care este dedicata copiilor, asa ca, cine stie, poate colaboram.

  2. Multumesc la fel, Dan! Si eu particip tot pentru prima data, astept see you interes sa vad exact cum se desfasoara :). T-am vizitat blogul, foarte interesant. Si sigur ca da, putem colabora daca iti vine vreo idee.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*