Școala TV. Primele lecții video pe platforma educațională Proedus, dedicată elevilor și preșcolarilor bucureșteni

Duminică au început cursurile video pe platforma educațională hubproedus.ro, lansată de Primăria Capitalei, prin Proedus, în cadrul proiectului Școala TV. Prima lecţie s-a adresat preşcolarilor din grupa mare și a putut fi urmărită live, începând cu ora 12.00, atât pe platformă, cât și pe pagina de Facebook Proedus.

În contextul închiderii școlilor, Primăria Capitalei a lansat o platformă de e-learning, iar primele cursuri video au avut loc duminică:

Anunțul privind susținerea primelor lecții video a fost făcut, duminică dimineața, de Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, pe pagina sa de Facebook.

”Primăria Capitalei, prin Proedus, vine în sprijinul elevilor şi al părinţilor – lecţii şi exerciţii practice, la Şcoala TV. Astăzi, de la ora 12,00, încep o serie de cursuri video în cadrul proiectului Şcoala Tv. Primele lecţii vor fi destinate preşcolarilor din grupa mare, care vor putea urmări o oră de matematică şi una de abilităţi practice. Lecţia va fi susţinută live, începând cu ora 12,00 pe platforma www.hubproedus.ro”, a scris Gabriela Firea.

Potrivit primarului Capitalei, de săptămâna viitoare, şi elevii claselor primare vor putea urmări lecţii live, cu recapitulări, exerciţii practice şi informaţii din materia la zi.

Fiecare lecţie se va încheia cu teme pentru acasă pe care elevii le vor putea lucra împreună cu părinţii.

Toate cursurile video vor fi postate în secțiunea Școala TV.

Ca sa fii la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uita sa:

  1. Te inscrii la Newsletter (vei primi saptamanal un email cu ultimele articole publicate)
  2. Dai Like Paginii de FB Meseria de parinte
  3. Te inscrii in Grupul De FB Meseria de parinte 
  4. Dai Subscribe la canalul de YouTube Meseria de Parinte

******************************************************************

Meseriadeparinte.ro este un blog personal, proprietarul de drept este Ana Maria Mitrus.

Ca vizitator si deci utilizator al blogului confirmi ca ai citit si esti de acord sa respecti TERMENII SI CONDITIILE stabilite de Meseriadeparinte.ro. 

Folosirea acestui blog si a serviciilor continute in el, este gratuita, sub rezerva respectarii de catre vizitatori a acestor termeni si conditii. 

Articolele publicate  pe Meseriadeparinte.ro se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi – dar nu limitativ la: L8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, L84/1998 privind marcile si indicatiile geografice).

Comenteaza cu contul de FB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *