S-a lansat “Better”, aplicatia care te ajuta sa iti schimbi viata in bine

“Better” este prima aplicatie de dezvoltare personala realizata de o echipa de romani. Este un instrument util care te ajuta ca un coach personal sa structurezi zonele de interes in care vrei sa te dezvolti si te sprijina prin propuneri de provocari, pariuri personale, angajamente, dar si sfaturi si indrumari de la specialisti in domeniul ales.

Better isi propune sa fie ghidul pentru o viata implinita.

better-icon

Toate zonele de interes prezentate in aplicatie sunt acoperite de persoane care au notorietate in domeniul respectiv (finante, sanatate, viata de familie, viata de cuplu, productivitate etc.).

Imi face o deosebita bucurie sa va anunt ca am fost si eu implicata in acest proiect pentru partea de Family.  Sunt onorata sa fiu in compania unor oameni pe care ii respect foarte mult printre care:

  • Andy Szekely  – antreprenor, autor si speaker profesionist cu o experienta de 20 de ani
  •  Valentin Vasile – personal trainer si nutritionist sportiv
  • Eusebiu Burcash – Fondator Burcash – program independent de educație financiară, Senior Consultant, Trainer & Financial Coach
  • Irina Markovits – unul dintre cei mai titrați și mai apreciați consultanți de stil din România. Fondatoarea platformei Image Matter și autoarea blogului StyleDiary.

“Better ne arată drumul în viață așa cum nu reușim întodeauna să-l vedem. Și ne dă puterea de a-l reinventa. Poți să îți îmbunătățești relațiile cu partenerul de viață, să ai grijă de sănătatea ta sau să îți gestionezi mai bine finanțele. Când ne îngrijim de toate planurile vieții noastre, trăim o viață împlinită.“  – Doru Droscaru, cel care a creat conceptul și a coordonat echipa de ingineri programatori.

Doru Droscaru a lucrat la acest proiect având sprijinul partenerului său Dimi Paun și al inginerilor programatori Andrei Dumitru și Mihai Babici. Doru și Dimi sunt parteneri de aproape 10 ani. Impreuna au creat recent o nouă poziționare și au coordonat redesignul aplicatiei Keek – o rețea socială bazată pe momente video de 36 de secunde cu peste 70 milioane de utilizatori înregistrați. La finalizarea proiectului, în primavara acestui an, compania Keek Inc. (Keek Inc, OTCQX: KEEKF) a fost achizitionată de Peeks Inc, un serviciu de video streaming, cu sediul în Toronto.

Doru Droscaru are background în design de interfață utilizator și management de proiect. Este pasionat de dezvoltare personală, deține un master în NLP oferit de IANLP (International Association for Neuro-Linguistic Programming). A lucrat în industria publicitară ca art director vreme la care a fost finalist la New York Festivals și la festivaluri locale.

Dimi Păun are background în dezvoltarea și implementarea de soluții tehnologice la scară largă. Traiește în Toronto și recent a ocupat poziția de CTO, apoi Interim CEO la Keek Inc.

Mai multe informatii despre acest proiect extrem de interesant puteti gasi pe site-ul oficial Better.

 Puteti descarca aplicatia de aici iar in continuare puteti vedea filmul de prezentare.

Ca sa fiti la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uitati sa dati Like Paginii de FB   si sa va inscrieti la Newsletter.

 

 

Comenteaza cu contul de FB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *