Meseria de parinte si Cinema Elvire Popesco va invita la #CONCURS: Puteti castiga doua invitatii duble la film, pentru acest weekend

Meseria de parinte si Cinema Elvire Popesco va invita la #CONCURS

🎫 Puteti castiga doua invitatii duble la film, pentru acest weekend.

Tot ce trebuie sa faceti este sa lasati un comentariu la postarea de FB de mai jos, in care sa-i dati tag unei persoane dragi si sa o invitati la film. De asemenea, sa ne spuneti la care dintre proiectii va doriti sa mergeti. (Ex: @numeprieten te invit la film sambata/duminica)

📇 Sâmbătă, 23 noiembrie, ora 11:00:

📽 WILLY AND THE GUARDIANS OF THE LAKE (1h10, +6, HU subtitrat RO): După aventurile de primăvară și vară ale ușureilor, poveștile ne prezintă acum evenimentele petrecute la Marea de Stuf pe timpul toamnei și al iernii. Protagonistul este Vilkó, un băiat fain, curajos, cu inima bună, care abia așteaptă să devină străjer. Străjer devine însă doar acel tânăr al cărui păr verde se transformă în castaniu, în culoarea florii de stuf.

Degeaba este Vilkó meșter rafinat, plin de idei, degeaba îndrăznește să facă cele mai nebunești lucruri, dacă părul său verde nu vrea deloc să-și schimbe culoarea. Iar până atunci, conform legilor, nu are voie să călărească lăcari, nu poate primi arme și nu poate participa la munca străjerilor.

📇 Duminică, 24 noiembrie, ora 11:00:

📽CĂLĂTORIA FANTASTICĂ A MARONEI (1h32, +6, dublat RO): Vă invităm să o descoperiți pe micuța cățelușă Marona, cu nasul în formă de inimă, născută în urma unei povești de iubire dintre un dog argentinian și o metisă atragătoare, ce lasă urme profunde în viețile stăpânilor care, rând pe rând, o primesc în familiile lor.

După un accident, ea își amintește de fiecare dintre ei și de iubirea necondiționată pe care le-a purtat-o.

🎫 Avem in total 4 premii de oferit.
🔎 Joi seara aflam cine sunt fericitii castigatori.
Bafta!

Ca sa fii la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uita sa:

  1. Te inscrii la Newsletter (vei primi saptamanal un email cu ultimele articole publicate)
  2. Dai Like Paginii de FB Meseria de parinte
  3. Te inscrii in Grupul De FB Meseria de parinte 
  4. Dai Subscribe la canalul de YouTube Meseria de Parinte

Sharing is Caring! ❤

******************************************************************

Meseriadeparinte.ro este un blog personal, proprietarul de drept este Ana Maria Mitrus.

Ca vizitator si deci utilizator al blogului confirmi ca ai citit si esti de acord sa respecti TERMENII SI CONDITIILE stabilite de Meseriadeparinte.ro. 

Folosirea acestui blog si a serviciilor continute in el, este gratuita, sub rezerva respectarii de catre vizitatori a acestor termeni si conditii. 

Articolele publicate  pe Meseriadeparinte.ro se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi – dar nu limitativ la: L8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, L84/1998 privind marcile si indicatiile geografice).

Comenteaza cu contul de FB

Comenteaza cu contul de FB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *