La palat animat… e minunat

Sambata am fost la Palatul Mogosoaia cu cele mici. Nu era o noutate pentru noi asa ca nu ma asteptam la cine stie ce reactii din partea lor. Doar ca, fiind un eveniment educational pentru copii, mai mult ca sigur le va oferi ceva interesant.

Ei bine, vizita a fost un succes total in mare parte datorita “Printului Brancoveanu” care a reusit cumva sa ajunga in prezent cu masina timpului :).

Atitudinea lui a fost una child friendly inca de la incept, rar am vazut o persoana cu atata priza la copii (si ma gandesc chiar la animatorii de petreceri care lasa de multe ori de dorit).

 

 

Vizita a inceput cu… prezentarile, Printul a trecut pe la fiecare copil in parte, a glumit putin cu fiecare famile, astfel incat atunci cand au plecat propriuzis in Palat, deja cei mici erau un grup compact, avand cu totii ochii mari si urechile ciulite.

 

Au avut si mici scenete, in care au fost implicati si parintii,

 

 

au ras de au cazut pe spate ­čÖé (la propriu),

 

au incercat sa “fure” mozaicul cu foita de aur, dar Printul i-a descurajat repede :).

 

 

In final cu totii, boierii si domnite, au fost ridicati la rangul de Printi si Printese. Fiecare are acum acasa patalamaua semata chiar de Printul Brancoveanu.

 

 

 

Nu uitati ca in fiecare luni se fac inscrierile pentru sambata urmatoare. Detalii pe www.dedragulartei.ro. Bafta!

Mai multe poze gasiti pe pagina de FB.

  • Article By :
    Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita ÔÇô cu Cristi, si sunt mama ÔÇô de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

2 thoughts on “La palat animat… e minunat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*