La palat animat… e minunat

Sharing is caring:

Sambata am fost la Palatul Mogosoaia cu cele mici. Nu era o noutate pentru noi asa ca nu ma asteptam la cine stie ce reactii din partea lor. Doar ca, fiind un eveniment educational pentru copii, mai mult ca sigur le va oferi ceva interesant.

Ei bine, vizita a fost un succes total in mare parte datorita “Printului Brancoveanu” care a reusit cumva sa ajunga in prezent cu masina timpului :).

Atitudinea lui a fost una child friendly inca de la incept, rar am vazut o persoana cu atata priza la copii (si ma gandesc chiar la animatorii de petreceri care lasa de multe ori de dorit).

 

 

Vizita a inceput cu… prezentarile, Printul a trecut pe la fiecare copil in parte, a glumit putin cu fiecare famile, astfel incat atunci cand au plecat propriuzis in Palat, deja cei mici erau un grup compact, avand cu totii ochii mari si urechile ciulite.

 

Au avut si mici scenete, in care au fost implicati si parintii,

 

 

au ras de au cazut pe spate 🙂 (la propriu),

 

au incercat sa “fure” mozaicul cu foita de aur, dar Printul i-a descurajat repede :).

 

 

In final cu totii, boierii si domnite, au fost ridicati la rangul de Printi si Printese. Fiecare are acum acasa patalamaua semata chiar de Printul Brancoveanu.

 

 

 

Nu uitati ca in fiecare luni se fac inscrierile pentru sambata urmatoare. Detalii pe www.dedragulartei.ro. Bafta!

Mai multe poze gasiti pe pagina de FB.

Sharing is caring:

Comments

comments

 • Article By :
  Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Random Posts

 • Am gatit la Crock-Pot® si nu-mi vine sa cred ce greseala am facut… :)
  Sharing is caring:

  Deci da, faimosul Crock-Pot®, aparatul care gateste singur, a ajuns si la mine. Auzisem doar lucruri bune despre el si […]

  Sharing is caring:
 • Homeopatia in Romania
  Sharing is caring:

  In Romania HOMEOPATIA este cunoscuta odata cu venirea lui HAHNEMANN la SIBIU in 1777, impreuna cu contele BRUKENTAL, al carui medic personal era in acea vreme. Sederea […]

  Sharing is caring:
 • Ce credeti ca se poate intampla daca spui DA o zi intreaga?
  Sharing is caring:

  Am primit o provocare foarte interesanta si recunosc ca am stat putin pe ganduri daca sa accept sau nu. Pentru […]

  Sharing is caring:
 • Cum s-a transformat Arena Fanilor in Arena Dusmanilor
  Sharing is caring:

  Am ajuns la meciul Romania – Finlanda printr-o succesiune de intamplari foarte ciudate si foarte convingatoare. Spun asta pentru ca […]

  Sharing is caring:

2 thoughts on “La palat animat… e minunat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*