In weekendul 26-27 mai 2018, va asteptam sa ne sustineti la “Cupa Riposta”

In acest weekend va asteptam la Lia Manoliu sa ne sustineti la Cupa Riposta, concursul international de sabie pentru copii, aflat la a 8a editie.

Vor avea probe la individual, feminin si masculin, categoriile de varsta U9, U11 si U13. Si-au anuntat participarea peste 250 de sportivi din Germania, Grecia, Ucraina, Bulgaria, Belgia, Anglia si Romania.

Este cel mai mare concurs international din Romania, organizat de un club privat de scrima, iar editiile din primavara si toamna fac parte din Circuitul European de Cadeti.

La ultima editie pentru copii, in noiembrie 2017, Alexandra a castigat locul 3 la categoria U14.

Cupa Riposta este organizata de Clubul Sportiv Riposta cu sutinerea Federatiei Romane de Scrima. Intrarea este libera!

Ca sa fii la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uita sa:

Sharing is Caring! ❤

******************************************************************

Meseriadeparinte.ro este un blog personal, proprietarul de drept este Ana Maria Mitrus.

Ca vizitator si deci utilizator al blogului confirmi ca ai citit si esti de acord sa respecti TERMENII SI CONDITIILE stabilite de Meseriadeparinte.ro. 

Folosirea acestui blog si a serviciilor continute in el, este gratuita, sub rezerva respectarii de catre vizitatori a acestor termeni si conditii. Calculator Sarcina / Data Probabila A Nasterii

Articolele publicate  pe Meseriadeparinte.ro se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi – dar nu limitativ la: L8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, L84/1998 privind marcile si indicatiile geografice).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *