In acest weekend are loc Cupa Irina Deleanu la gimnastica ritmica

Sharing is caring:

Probabil unul dintre cele mai spectaculoase sproturi, gimnastica ritmica romaneasca are reprezentanti de seama in clasamentul mondial .

Irina Deleanu, medaliata cu bronz la Campionatul Mondial din 1992, este in prezent presedintele Federatiei Romane de Gimnastica Ritmica. De 16 ani organizeaza Cupa Deleanu la gimnastica ritmica, o competitie care se bucura de foarte mult succes la nivel international.

Aflata la cea de-a 17-a editiei, Cupa Deleanu 2018 reuneste sportive din 7 tari si se anunta a fi mai mult un spectacol al gratiei si frumusetii.

Cupa Deleanu 2018 va avea loc la Sala Polivalenta din Bucuresti, in perioada 18-20 mai. Intrarea este libera asa ca va incurajez pe toti sa mergeti cu cei mici, sa vada ce pot face niste copile cu ambitii foarte mari si care pun pasiune in tot ceea ce fac.

Ca de obicei, va spun sa duceti copiii sa faca sport si pentru a le deschide apetitul, ce poate fi mai frumos decat o competitie de o asemenea amploare, unde Romania va fi reprezentata de 2 sportive: Andreea Verdeș și Denisa Mailat.

Ana Luiza Filiorianu, speranta noastra pentru olimpiada ce se apropie cu pasi repezi, este din pacate accidentata destul de grav asa ca nu va putea participa.

Pentru Andreea si Denisa insa, este ultima verificare oficiala inaintea plecarii la Campionatele Europene.

Ne  vedem la Sala Polivalenta.

Ca sa fii la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uita sa:

Sharing is Caring! ❤

******************************************************************

Meseriadeparinte.ro este un blog personal, proprietarul de drept este Ana Maria Mitrus.

Ca vizitator si deci utilizator al blogului confirmi ca ai citit si esti de acord sa respecti TERMENII SI CONDITIILE stabilite de Meseriadeparinte.ro. 

Folosirea acestui blog si a serviciilor continute in el, este gratuita, sub rezerva respectarii de catre vizitatori a acestor termeni si conditii. Calculator Sarcina / Data Probabila A Nasterii

Articolele publicate  pe Meseriadeparinte.ro se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi – dar nu limitativ la: L8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, L84/1998 privind marcile si indicatiile geografice).

Sharing is caring:

Comments

comments

 • Article By :
  Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama - pentru Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Random Posts

 • Curiozitatea copiilor
  Sharing is caring:

  Burton L. White, o autoritate de prim? m?rime în psihologia dezvolt?rii copilului de la na?tere pân? la trei ani, afirm? […]

  Sharing is caring:
 • Cand copiii fac sport de performanta, alegerea meniului e o chestiune destul de complicata
  Sharing is caring:

  Dupa o perioada extrem de incarcata cu foarte multe antrenamente si competitii sportive, am asteptat aceasta vacanta ca niciodata. Visam […]

  Sharing is caring:
 • “Judy Moody are toane”
  Sharing is caring:

  Sunt tare fericita pentru ca am reusit in sfarsit a gasim o ora libera in care sa filmam despre cartile […]

  Sharing is caring:
 • S-a deschis SocialXchange, magazinul fara bani
  Sharing is caring:

  Fără un loc de muncă și cu doi copii de vârstă școlară acasă, care cer de mâncare, tanti Lenuța a […]

  Sharing is caring:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*