Gradinita 2.0: Educatie conectata. Parinti implicati. Editia 2019

Sambata, 9 februarie 2019, va invit la conferinta Gradinita 2.0: Educatie conectata. Parinti implicati.
Introducerea evenimentului va fi facuta de Oana Moraru, care ne va vorbi despre educatia prescolara.
In al doilea panel, moderat de Virgil Iantu am sa raspund la intrebari specifice legate de acest subiect. Alaturi de mine vor fi Ana NicolescuMamica urbana si Cristian PetreJurnalul unui tata.
Conferința este organizată de Kinderpedia și în cadrul ei vor fi prezentate si rezultatele cercetarii Gradinita 2.0: Studiu cu privire la rolul tehnologiei în educatia prescolară, realizata in decembrie 2018.
Evenimentul are loc la Hotel Mercurie Unirii, de la ora 09:00, iar înscrierile sunt disponibile aici: https://gradinita20.ro/bilete.html

UPDATE:

 

Ca sa fii la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uita sa:

  1. Te inscrii la Newsletter (vei primi saptamanal un email cu ultimele articole publicate)
  2. Dai Like Paginii de FB Meseria de parinte
  3. Te inscrii in Grupul De FB Meseria de parinte
  4. Dai Subscribe la canalul de YouTube Meseria de Parinte

******************************************************************

Meseriadeparinte.ro este un blog personal, proprietarul de drept este Ana Maria Mitrus.

Ca vizitator si deci utilizator al blogului confirmi ca ai citit si esti de acord sa respecti TERMENII SI CONDITIILE stabilite de Meseriadeparinte.ro.

Folosirea acestui blog si a serviciilor continute in el, este gratuita, sub rezerva respectarii de catre vizitatori a acestor termeni si conditii.

Articolele publicate pe Meseriadeparinte.ro se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi – dar nu limitativ la: L8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, L84/1998 privind marcile si indicatiile geografice).

 

Comments

comments

Ana Maria Mitrus

Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama - pentru Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

One thought on “Gradinita 2.0: Educatie conectata. Parinti implicati. Editia 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published.