Ecaterina Andronescu: Copiii trebuie sa mearga saptamana viitoare la scoală. Este ultima saptamana din semestru si noi nu putem sa bulversam incheierea mediilor

Sharing is caring:

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a anunţat că luni, dar şi toată săptămâna viitoare, elevii vor merge la şcoală, unităţile nefiind închise.

Andronescu spune că este ultima săptămână din semestru.

Noi nu putem să bulversăm încheierea semestrului”, a spus ministrul, precizând că părinţii trebuie să ducă copiii la medic dacă există suspiciune de boală.

Se duc la şcoală pentru că săptămâna care începe mâine este ultima săptămână din semestru. Ca urmare, se încheie situaţiile şcolare şi noi nu putem să bulversăm încheierea semestrului. Invit pe toţi colegii profesori, invit pe părinţi şi pe copii să se pregătească pentru ziua de mâine. Este zi de şcoală şi va fi toată săptămâna”, a declarat, duminică, la Antena 3, Ecaterina Andronescu.

Potrivit acesteia, ”triajul în fiecare dimineaţă este foarte serios făcut în fiecare şcoală”.

În plus, ministrul îi sfătuieşte pe părinţi să ducă copiii la medic, dacă există suspiciuni de boală. Şcolile din toată ţara au fost închise vineri, din cauza gripei, decizia aparţinând ministerelor Sănătăţii şi Educaţiei.

Numărul deceselor provocate de gripă a ajuns la 39, fiind confirmate peste cinci mii de cazuri de îmbolnăvire până la ultima raportare.

Ca sa fii la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uita sa:

Sharing is Caring! ❤

******************************************************************

Meseriadeparinte.ro este un blog personal, proprietarul de drept este Ana Maria Mitrus.

Ca vizitator si deci utilizator al blogului confirmi ca ai citit si esti de acord sa respecti TERMENII SI CONDITIILE stabilite de Meseriadeparinte.ro. 

Folosirea acestui blog si a serviciilor continute in el, este gratuita, sub rezerva respectarii de catre vizitatori a acestor termeni si conditii. 

Articolele publicate  pe Meseriadeparinte.ro se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi – dar nu limitativ la: L8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, L84/1998 privind marcile si indicatiile geografice).

 

Comments

comments

Sharing is caring:

 • Article By :
  Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama - pentru Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Random Posts

 • Principiile dezvolt?rii copilului
  Sharing is caring:

  Dezvoltarea este secven?ial?. În fiecare domeniu de dezvoltare exist? etape care se succed într-o anumit? ordine. Unii copii nu parcurg […]

  Sharing is caring:
 • “Judy Moody are toane”
  Sharing is caring:

  Sunt tare fericita pentru ca am reusit in sfarsit a gasim o ora libera in care sa filmam despre cartile […]

  Sharing is caring:
 • Miniartshow by Ioana Ginghina
  Sharing is caring:

  Imi face o mare bucurie sa va anunt ca  Meseria de parinte.ro este partener oficial al proiectului Miniartshow, al carui […]

  Sharing is caring:
 • European CSR Lessons 2013
  Sharing is caring:

  Aflat la a III-a editie, “European CSR Lessons” este un eveniment de 2 zile, organizat de ResponsabilitateSociala.ro in parteneriat cu o serie […]

  Sharing is caring:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*