Ecaterina Andronescu: Copiii trebuie sa mearga saptamana viitoare la scoală. Este ultima saptamana din semestru si noi nu putem sa bulversam incheierea mediilor

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a anunţat că luni, dar şi toată săptămâna viitoare, elevii vor merge la şcoală, unităţile nefiind închise.

Andronescu spune că este ultima săptămână din semestru.

Noi nu putem să bulversăm încheierea semestrului”, a spus ministrul, precizând că părinţii trebuie să ducă copiii la medic dacă există suspiciune de boală.

Se duc la şcoală pentru că săptămâna care începe mâine este ultima săptămână din semestru. Ca urmare, se încheie situaţiile şcolare şi noi nu putem să bulversăm încheierea semestrului. Invit pe toţi colegii profesori, invit pe părinţi şi pe copii să se pregătească pentru ziua de mâine. Este zi de şcoală şi va fi toată săptămâna”, a declarat, duminică, la Antena 3, Ecaterina Andronescu.

Potrivit acesteia, ”triajul în fiecare dimineaţă este foarte serios făcut în fiecare şcoală”.

În plus, ministrul îi sfătuieşte pe părinţi să ducă copiii la medic, dacă există suspiciuni de boală. Şcolile din toată ţara au fost închise vineri, din cauza gripei, decizia aparţinând ministerelor Sănătăţii şi Educaţiei.

Numărul deceselor provocate de gripă a ajuns la 39, fiind confirmate peste cinci mii de cazuri de îmbolnăvire până la ultima raportare.

Ca sa fii la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uita sa:

Sharing is Caring! ❤

******************************************************************

Meseriadeparinte.ro este un blog personal, proprietarul de drept este Ana Maria Mitrus.

Ca vizitator si deci utilizator al blogului confirmi ca ai citit si esti de acord sa respecti TERMENII SI CONDITIILE stabilite de Meseriadeparinte.ro. 

Folosirea acestui blog si a serviciilor continute in el, este gratuita, sub rezerva respectarii de catre vizitatori a acestor termeni si conditii. 

Articolele publicate  pe Meseriadeparinte.ro se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi – dar nu limitativ la: L8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, L84/1998 privind marcile si indicatiile geografice).

 

Comenteaza cu contul de FB

Comenteaza cu contul de FB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *