110 scoli din Bucuresti vor fi inchise si joi, cu ocazia vizitei Papei in Romania. Vineri toate institutiile de invatamant vor avea cursurile suspendate

Papa Francisc va vizita România în perioada 31 mai – 2 iunie. Călătoria apostolică a Suveranului Pontif începe de la București, unde vineri, 31 mai, de la ora 18.10, va oficia Sfânta Liturghie la Catedrala Sfântul Iosif.

Inspectoratul Școlar al Municipiului București a făcut publică lista cu școlile și grădinițele care au decis să suspende joi cursurile, în pregătirea vizitei Papei Francisc.

Mai jos este lista completă a acestora, preluată de pe site-ul ISMB.

Unitatile de invatamant de stat:

Unitatile de invatamant particulare:

Vineri, toate școlile și grădinițele din București vor fi închise

Unităţile de învăţământ au posibilitatea de a analiza oportunitatea suspendării orelor de curs şi pentru joi cu aprobarea consiliilor de administraţie, în contextul vizitei Sanctităţii Sale, Papa Francisc, a anunţat, marţi, Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti, citat de AGERPRES.

“Pentru organizarea în condiţii de siguranţă a acţiunii, unităţile de învăţământ au posibilitatea de a analiza oportunitatea suspendării orelor de curs şi în data de 30 mai 2019, cu aprobarea Consiliilor de Administraţie. Aceste unităţi vor informa în scris Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti până miercuri, 29 mai 2019”, precizează sursa citată.

“Urmare a vizitei Sanctităţii Sale, Papa Francisc, din 31 mai 2019, la Bucureşti, Comandamentul pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti împreună cu Ministerul Educaţiei Naţionale şi Inspectoratul Şcolar Bucureşti, în urma consultărilor comune din data de 27 mai 2019, au propus suspendarea orelor de curs în toate unităţile de învăţământ preuniversitar, de stat şi particular, în ziua de 31 mai 2019″, se precizează în comunicat.

Mai multe detalii pe site-ul oficial www.ismb.edu.ro.

Ca sa fii la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uita sa:

Sharing is Caring! ❤

******************************************************************

Meseriadeparinte.ro este un blog personal, proprietarul de drept este Ana Maria Mitrus.

Ca vizitator si deci utilizator al blogului confirmi ca ai citit si esti de acord sa respecti TERMENII SI CONDITIILE stabilite de Meseriadeparinte.ro. 

Folosirea acestui blog si a serviciilor continute in el, este gratuita, sub rezerva respectarii de catre vizitatori a acestor termeni si conditii. 

Articolele publicate  pe Meseriadeparinte.ro se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi – dar nu limitativ la: L8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, L84/1998 privind marcile si indicatiile geografice).

Comments

comments

Ana Maria Mitrus

Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama - pentru Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *