Drojdia, cel mai eficient ingrasamant pentru plante

Daca va plac florile, indiferent ca sunt de gradina sau de apartament, sigur va intereseaza si o metoda de a le hrani cat mai natural.
Ingrasaminte chimice exista in majoritatea magazinelor, si chiar daca au si acestea rostul lor, pentru folosire indelungata va recomand sa folositi ingrediente cat mai naturale.
Unul dintre acestea este un aliment pe care il folosim zilnic si care ajuta enorm la dezvoltarea si inflorirea plantelor

Drojdia, cel mai eficient ingrasamant pentru plante

Drojdia contine fitohormoni, vitaminele din grupul B si auxine. Aceste componente ajuta la divizarea celulelor si cresterea plantei. Daca veti folosi amestecul de mai jos, florile voastre vor arata excelent.
Ingrediente:
10g drojdie
1 lingura zahar
1 litru de apa calda
Cum se prepara:
Se dizolva zaharul si drojdia in putina apa si se amesteca bine. Se lasa doua ore aceasta solutie sa stea, iar apoi se dilueaza intr-un litru de apa calda.

Cu acest ingrasamant florile se uda de doua ori pe luna, in perioada sezonului rece si o data pe saptamana cand este cald. Rezultatele vor aparea in cel mai scurt timp.

Voi ce secrete folositi pentru a avea flori frumoase tot timpul anului?

Ca sa fii la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uita sa:

Sharing is Caring! ❤

******************************************************************

Meseriadeparinte.ro este un blog personal, proprietarul de drept este Ana Maria Mitrus.

Ca vizitator si deci utilizator al blogului confirmi ca ai citit si esti de acord sa respecti TERMENII SI CONDITIILE stabilite de Meseriadeparinte.ro. 

Folosirea acestui blog si a serviciilor continute in el, este gratuita, sub rezerva respectarii de catre vizitatori a acestor termeni si conditii. Calculator Sarcina / Data Probabila A Nasterii

Articolele publicate  pe Meseriadeparinte.ro se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi – dar nu limitativ la: L8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, L84/1998 privind marcile si indicatiile geografice).

 

Ana Maria Mitrus

Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama - pentru Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Leave a Reply

Your email address will not be published.