Dl. Orban, cel care nu a fost de acord cu inchiderea scolilor, se izoleaza la vila Lac

Pare ca in fata virusului suntem cu totii egali. Respectam aceleasi reguli si incercam sa minimizam eventualele pagube, practic vrem sa stopam raspandirea virusului.

Diferenta este ca fiecare se autoizoleaza unde poate. Toti romanii acasa, in apartamente la bloc, alaturi de familie si copii, altii la Vila Lac, unde tuturor ne-ar fi mai mare dragul sa petrecem 14 zile gratis.

Suntem la nivelul 2 al epidemiei de coronavirus în România, ne îndreptăm cu pași rapizi și siguri spre nivelul 3. Încă suntem în scenariul în care încercăm să păstrăm trasabilitatea epidemiologică (izolând purtătorii de virus și monitorizând/punând în carantină toate persoanele cu care au intrat în contact). Probabilitatea de a reuși să păstrăm acest nivel este minimă, iar când spun asta mă bazez pe felul în care au dat greș țări mai dezvoltate decât noi.

Asa cum imi scria o cititoare: “Se sta acasa, in casa, de 3 zile deja, si sincer, oricat am asteptat-o, vremea superba de afara, veritabila primavara, nu ne incalzeste cu nimic pe noi, parintii.

De ce? Pentru ca este foarte dificil sa-i spui oricarui copil, de orice varsta, ca nu are voie sa se bucure de soare, afara, in parc, cu ceilalti copii (poate cel mult cateva reprize de cate 10 minute, singuri in spatele blocului, pentru cei fara curte proprie).

Acesta este cuvantul nostru cheie in perioada asta: ECHIPA. Acum mai mult ca oricand trebuie sa ne ascultam reciproc, sa ne intelegem si sa ne sprijinim. Citim, facem multe activitati impreuna, ne uitam si la televizor, mai “furam” si din telefon, trece timpul altfel. Sa treaca cu sanatate si cat mai putine tantrumuri”

Voi cum gestionati situatia de stat in casa, daca nu aveti sansa sa fiti la o Vila pe malul lacului?

Izolare placuta turor si sa ne vedem cu bine, sanatosi, peste 14 zile.

Ca sa fii la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uita sa:

  1. Te inscrii la Newsletter (vei primi saptamanal un email cu ultimele articole publicate)
  2. Dai Like Paginii de FB Meseria de parinte
  3. Te inscrii in Grupul De FB Meseria de parinte 
  4. Dai Subscribe la canalul de YouTube Meseria de Parinte

******************************************************************

Meseriadeparinte.ro este un blog personal, proprietarul de drept este Ana Maria Mitrus.

Ca vizitator si deci utilizator al blogului confirmi ca ai citit si esti de acord sa respecti TERMENII SI CONDITIILE stabilite de Meseriadeparinte.ro. 

Folosirea acestui blog si a serviciilor continute in el, este gratuita, sub rezerva respectarii de catre vizitatori a acestor termeni si conditii. 

Articolele publicate  pe Meseriadeparinte.ro se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi – dar nu limitativ la: L8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, L84/1998 privind marcile si indicatiile geografice).

Comenteaza cu contul de FB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *