Desertul Invingatorului- un simbol al incurajarii, al increderii si al sustinerii

Sharing is caring:

2 Octombrie este Ziua Internationala de celebrare a Supravietuirii cancerului iar Clubul Temerarii este una dintre cele mai mari si active comunitati de tineri supravietuitori de cancer din Europa, creata cu scopul de a oferi o voce tuturor tinerilor care au invins aceasta boala, de a fi inspiratia si incurajarea celor care se afla sub tratament.

Asociatia Little People, prin Clubul Temerarii, ofera zilnic speranta si profesionalismul copiilor și tinerilor afectați de cancer, transformand astfel, experienta bolii si a spitalizarii intr-o aventura cu povești, personaje curajoase sau  activități educative. (mai multe detalii puteti afla pe site-ul Asociatiei sau pe Pagina de FB)

In Romania, pentru a sustine cauza Temerarilor a fost organizat un eveniment de gatit, impreuna cu revista Bucataria pentru Toti si cu Bucataresele vesele, Liana Filipas si Loredana Carp, doua bloggerite de cooking faimoase. La eveniment Bucataresele Vesele au gatit Cupcake-ul Invingatorului- un simbol al incurajarii, al increderii si al sustinerii, dedicat viitorilor si actualilor Temerari ai Asociatiei. Mai multe despre desfasurarea evenimentului, puteti cititi chiar pe blogul Bucatareselor vesele.

In continuare, ne dorim sa invitam cat mai multa lume sa gateasca acest Desert at Invingatorului si sa trimita poze cu acesta, in semn de sustinere a viitorilor Temerari. Reteta pentru Cupcake-ul Invingatorului poate fi gasita aici  . Cu toate acestea, ea poate fi reinterpretata de fiecare dupa propria imaginatie, atata timp cat respecta urmatoarele 2 cerinte: sa contina culoarea galben si sa redea imaginea Leului Curajos, simbolul “Nu mi-e frica”. Speram ca pana pe data de 2 Octombrie, Ziua Invingatorului (Ziua Internationala de celebrare a supravietuirii cancerului) sa strangem cat mai multe poze pentru a sustine si incuraja viitorii Temerari.

De asemenea, pentru a sarbatori alaturi de noi ziua de 2 Octombrie, Ziua Internationala a Supravietuirii, va invit sa purtati si voi galben.

1239997_10151594275247035_1984202795_n

 

 

Sharing is caring:

 • Article By :
  Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Random Posts

 • Ce este certificatul SSL si de ce trebuie sa-l instalezi daca ai un blog
  Sharing is caring:

  Daca aveti un blog sau activati in online, cu siguranta ati auzit nenumarate discutii despre certificatul SSL sau certificatul de […]

  Sharing is caring:
 • Cele 5 limbaje oficiale ale iubirii + unul bonus de la mine = 6
  Sharing is caring:

  Printre cele mai normale sentimente de pe lumea asta se numara dragostea pentru copilul tau. Il astepti cu nerabdare sa […]

  Sharing is caring:
 • Cum reusesc sa ma organizez?
  Sharing is caring:

  Mi se intampla foarte foarte des sa mi se spuna, wow, cate chestii faine faci, cand ai timp? Cum de […]

  Sharing is caring:
 • Revolutia fiscala diminueaza indemnizatia pentru concediul pre si post natal
  Sharing is caring:

  Daca va pregatiti sa aduceti pe lume un bebelus, trebuie neaparat sa verificati care este situatia contributiilor pe care le […]

  Sharing is caring:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*