Desertul Invingatorului- un simbol al incurajarii, al increderii si al sustinerii

2 Octombrie este Ziua Internationala de celebrare a Supravietuirii cancerului iar Clubul Temerarii este una dintre cele mai mari si active comunitati de tineri supravietuitori de cancer din Europa, creata cu scopul de a oferi o voce tuturor tinerilor care au invins aceasta boala, de a fi inspiratia si incurajarea celor care se afla sub tratament.

Asociatia Little People, prin Clubul Temerarii, ofera zilnic speranta si profesionalismul copiilor și tinerilor afectați de cancer, transformand astfel, experienta bolii si a spitalizarii intr-o aventura cu povești, personaje curajoase sau  activități educative. (mai multe detalii puteti afla pe site-ul Asociatiei sau pe Pagina de FB)

In Romania, pentru a sustine cauza Temerarilor a fost organizat un eveniment de gatit, impreuna cu revista Bucataria pentru Toti si cu Bucataresele vesele, Liana Filipas si Loredana Carp, doua bloggerite de cooking faimoase. La eveniment Bucataresele Vesele au gatit Cupcake-ul Invingatorului- un simbol al incurajarii, al increderii si al sustinerii, dedicat viitorilor si actualilor Temerari ai Asociatiei. Mai multe despre desfasurarea evenimentului, puteti cititi chiar pe blogul Bucatareselor vesele.

In continuare, ne dorim sa invitam cat mai multa lume sa gateasca acest Desert at Invingatorului si sa trimita poze cu acesta, in semn de sustinere a viitorilor Temerari. Reteta pentru Cupcake-ul Invingatorului poate fi gasita aici  . Cu toate acestea, ea poate fi reinterpretata de fiecare dupa propria imaginatie, atata timp cat respecta urmatoarele 2 cerinte: sa contina culoarea galben si sa redea imaginea Leului Curajos, simbolul “Nu mi-e frica”. Speram ca pana pe data de 2 Octombrie, Ziua Invingatorului (Ziua Internationala de celebrare a supravietuirii cancerului) sa strangem cat mai multe poze pentru a sustine si incuraja viitorii Temerari.

De asemenea, pentru a sarbatori alaturi de noi ziua de 2 Octombrie, Ziua Internationala a Supravietuirii, va invit sa purtati si voi galben.

1239997_10151594275247035_1984202795_n

 

 

Comenteaza cu contul de FB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *