Desertul Invingatorului- un simbol al incurajarii, al increderii si al sustinerii

Sharing is caring:

2 Octombrie este Ziua Internationala de celebrare a Supravietuirii cancerului iar Clubul Temerarii este una dintre cele mai mari si active comunitati de tineri supravietuitori de cancer din Europa, creata cu scopul de a oferi o voce tuturor tinerilor care au invins aceasta boala, de a fi inspiratia si incurajarea celor care se afla sub tratament.

Asociatia Little People, prin Clubul Temerarii, ofera zilnic speranta si profesionalismul copiilor și tinerilor afectați de cancer, transformand astfel, experienta bolii si a spitalizarii intr-o aventura cu povești, personaje curajoase sau  activități educative. (mai multe detalii puteti afla pe site-ul Asociatiei sau pe Pagina de FB)

In Romania, pentru a sustine cauza Temerarilor a fost organizat un eveniment de gatit, impreuna cu revista Bucataria pentru Toti si cu Bucataresele vesele, Liana Filipas si Loredana Carp, doua bloggerite de cooking faimoase. La eveniment Bucataresele Vesele au gatit Cupcake-ul Invingatorului- un simbol al incurajarii, al increderii si al sustinerii, dedicat viitorilor si actualilor Temerari ai Asociatiei. Mai multe despre desfasurarea evenimentului, puteti cititi chiar pe blogul Bucatareselor vesele.

In continuare, ne dorim sa invitam cat mai multa lume sa gateasca acest Desert at Invingatorului si sa trimita poze cu acesta, in semn de sustinere a viitorilor Temerari. Reteta pentru Cupcake-ul Invingatorului poate fi gasita aici  . Cu toate acestea, ea poate fi reinterpretata de fiecare dupa propria imaginatie, atata timp cat respecta urmatoarele 2 cerinte: sa contina culoarea galben si sa redea imaginea Leului Curajos, simbolul “Nu mi-e frica”. Speram ca pana pe data de 2 Octombrie, Ziua Invingatorului (Ziua Internationala de celebrare a supravietuirii cancerului) sa strangem cat mai multe poze pentru a sustine si incuraja viitorii Temerari.

De asemenea, pentru a sarbatori alaturi de noi ziua de 2 Octombrie, Ziua Internationala a Supravietuirii, va invit sa purtati si voi galben.

1239997_10151594275247035_1984202795_n

 

 

Sharing is caring:

 • Article By :
  Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Random Posts

 • Au inceput inscrierile. Impreuna “Plantam Fapte Bune in Romania”!
  Sharing is caring:

  Nu trebuie să te uiţi prea mult la TV ca să vezi în ce ritm ne taiem singuri pădurile. Chit […]

  Sharing is caring:
 • Cat ii costa pe parinti “educatia gratuita”: 3.000 lei/an/copil aproximativ
  Sharing is caring:

  Pentru cine mai crede si mai sustine ca educatia in Romania este gratuita, am vesti foarte proaste. Trecand mai departe […]

  Sharing is caring:
 • Copiii au nevoie de afectiune, de timp si de atentie
  Sharing is caring:

  “– De ce ii lasam pe cei mici cu ochii in ecranul televizorului si al telefonului? – Pentru ca am […]

  Sharing is caring:
 • Ipoteze Adleriene
  Sharing is caring:

  1.Orice comportament are o semnifica?ie social?. Conform lui Adler comportamentul uman este motivat de trebuin?e sociale, oamenii fiind in mod inerent […]

  Sharing is caring:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*