De ziua apei reciclam si primim cadouri

Duminica, 22 martie, sarbatorim Ziua Mondiala a Apei, concomitent cu mai multe tari din Europa. Impreuna cu Tupperware, va lansez invitatia de a va alatura eforturilor noastre de a avea un mediu mai curat.

Stiati ca: Recicland un ambalaj de plastic economisim  energia necesara functionarii unui bec de 60W timp de 6 ore?

Tupperware lanseaza provocarea de a reduce numarul de recipiente tip PET utilizate pentru apa/sucul zilnic si ofera o alternative ECO. In acest scop va organiza o actiune de colectare a a sticlelor de plastic (PET-uri) si ne rasplateste efortul. Astfel, pentru fiecare 10 sticle de plastic colectate si duse la punctele de colectare, ne ofera cadou cate o sticla  ECO Tupperware de 500 ml. In acest an, Tupperware ne asteapta la sediile din Baia Mare – 20 martie,  Brasov – 20 martie, Constanta – 21 martie, Bucuresti – 22 martie. Adresele le puteti gasi pe site-ul oficial.

021230-TAC3278_eps

Sticla ECO este unul dintre cele mai populare produse ale companiei americane, fiind realizata dintr-un material special care nu permite transferul de particule, asigura retentie termica pentru o perioada de timp (sticla este rezistenta atat la un continut rece cat si la continut fierbinte), nu pastreaza mirosul si nu se pateaza.

Noi ne-am apucat de strans PET-uri si duminica 22 martie va asteptam la Sediul Tupperware din Bdul Unirii nr. 9.

Print

Tupperware Brands Corporation este o companie care comercializează recipiente cu sigiliu revoluționare pentru depozitarea alimentelor. Timp de peste 60 de ani, compania și-a extins activitatea în peste 85 de țări din întreaga lume. În Europa, piețele cu tradiție sunt Germania, Austria, Italia și Franța, unde Tupperware® este prezentă de peste 30 ani, în timp ce în România și Bulgaria compania s-a deschis în mod oficial în aprilie 2011. În România, Tupperware® este prezent la nivelul întregii tari prin intermediul Prezentatorilor sai iar in București, Brașov, Baia Mare, și Constanța are sedii ale Distribuitorilor autorizati.

Ana Maria Mitrus

Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

One thought on “De ziua apei reciclam si primim cadouri

  1. Buna,
    Sunt mama a doi copilasi draguti si pot sa zic ca sunt o femeie implinita! Am o familie frumoasa, un sot de casa si un serviciu decent. Il citesc aproape saptamanal in pauzele de serviciu. Acum insa am prins un pic de curaj si am scris un acest mic comentariu. Numai bine la toata lumea!

Leave a Reply

Your email address will not be published.