De ce merita sa mergeti la Zootopia

Ieri am fost sa vedem Zootopia (Zootropolis), cea mai noua animatie de la Walt Disney Animation Studios. Avand ca personaje principale animalute de toate felurile si de toate culorile, Zootopia este o comedie de aventuri pentru copii sau cel putin asa ai fi tentat sa crezi cand vezi trailerul, insa adevarul este ca si noi parintii am fost prinsi de poveste.

Exista in film cateva scene care sunt epice si vor ramane in istoria celor mai bune glume. Am ras cu lacrimi mult timp dupa ce am iesit din cinematograf aducandu-ne aminte ce fata a facut “lenesul” cand i s-a spus o gluma la care a ras in hohote. Daca vreti sa vedeti cum rade un lenes in hohote, acum e  sansa voastra 😀 .

In plus, veti vedea aventura unui iepuras (o iepurita ca sa fiu mai exacta) care isi doreste sa ajunga politist in orasul cel mare si modern. Binenteles ca  foarte greu sa fii femeie, sa fii iepure si sa reusesti intr-o lume dominata de masculi, unii dintre ei provenind chiar din speciile salbatice, insa cu multa munca si mai ales vointa, orice e posibil.

Personajul principal este iepurasul insa un rol la fel de important il joaca un vulpoi care nu e siret la modul rau asa cum am banui ci de fapt este un suflet sensibil care a suferit mult in copilarie din cauza discriminarii iar acum e hotarat sa nu-si mai arate sentimentele cu niciun pret.

Enigma pe care trebuie sa o descopere cei doi este disparitia catorva animale din oras si mai ales de ce toate apartin speciilor salbatice? Oare e ceva in ADN-ul lor care le face sa devina agresive? Oare pacea in care traiesc animalele indiferent de specie e doar o iluzie?

Asa ar parea la prima vedere insa veti putea afla care este de fapt misterul disparitiilor din Zootopia, doar vizionand filmul. Din 4 martie, in toate cinematografele din tara, Zootopia ruleaza 3D, atat in varianta dublata cat si in cea subtitrata.

Noi am fost la cea dublata si ne-a facut o mare bucurie sa recunoastem vocea inconfundabila a lui Tily, care a interpretat-o pe oita viceprimar.

Hai ca nu am putut sa ma abtin, puteti vedea mai jos faza cu lenesul care rade 😀 . Enjoy!

Ca sa fiti la curent cu toate noutatile de pe Meseriadeparinte.ro nu uitati sa va inscrieti la Newsletter.

[youtube VCDQRy1od30 nolink]

 

Despre Forum Film România

Forum Film România s-a înfiinţat în anul 2010 şi a preluat distribuţia în cinematografe, la nivel local, a peliculelor realizate de studiourile Disney. În afară de România, companiile Forum Film coordonează distribuţia peliculelor Disney şi în Bulgaria, Ungaria, Polonia, Cehia, Slovacia şi Israel. În Israel, colaborarea Disney cu Forum Film a fost începută în urmă cu aproape 50 de ani. În ultimii ani, pe lângă Disney, compania distribuie şi titluri ale studiourilor MGM, Lionsgate, Weinstein, FilmNation şi alţi independenţi. Distribuitorul de filme este parte a grupului Cinema City International, activ pe diverse segmente ale pieţei cinematografice, inclusiv operarea de cinematografe şi distribuţia de filme.

Comenteaza cu contul de FB

2 thoughts on “De ce merita sa mergeti la Zootopia

  1. trebuie neaparat sa merg si eu cu micutul meu – recunosc ca uneori nu stiu cine se bucura mai mult ca se uita la astfel de filme 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *