Cum incepe scoala la CLuj: Cadrele didactice au temeri, este posibil să crească numărul de cazuri de COVID

Președintele Sindicatului Liber din Învățământul Preuniversitar Clujean (SLIPC), Lucia Cojocaru, spune că foarte multe cadre didactice au temeri cu privire la începutul anului școlar. Foarte multe au peste 50 de ani, iar îngrijorarea lor vine și din faptul că testarea profesorilor în masă la început de an nu a fost aprobată.

Lucia Cojocaru a vorbit și despre cum s-au pregătit școlile pentru începutul de an, despre câte măști are nevoie pe zi un cadru didactic.

Însă cea mai mare temere a cadrelor didactice este creșterea numărului de îmbolnăviri cu COVID, atât în rândul copiilor, cât și al profesorilor, după începerea anului școlar.

 

Ca sa fii la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uita sa:

  1. Te inscrii la Newsletter (vei primi saptamanal un email cu ultimele articole publicate)
  2. Dai Like Paginii de FB Meseria de parinte
  3. Te inscrii in Grupul De FB Meseria de parinte
  4. Dai Subscribe la canalul de YouTube Meseria de Parinte

******************************************************************

Meseriadeparinte.ro este un blog personal, proprietarul de drept este Ana Maria Mitrus.

Ca vizitator si deci utilizator al blogului confirmi ca ai citit si esti de acord sa respecti TERMENII SI CONDITIILE stabilite de Meseriadeparinte.ro.

Folosirea acestui blog si a serviciilor continute in el, este gratuita, sub rezerva respectarii de catre vizitatori a acestor termeni si conditii.

Articolele publicate pe Meseriadeparinte.ro se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi – dar nu limitativ la: L8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, L84/1998 privind marcile si indicatiile geografice).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *