Cum a fost la cel mai inedit eveniment, in piciorusele goale

Sharing is caring:

Saptamana trecuta, 800 de familii au renunțat la încălțări pentru cel mai mare picnic în picioruşele goale, ce a avut loc la Roaba de cultura, in parcul Herastrau.

Foto 1.1

Obiectivul major al evenimentului a fost sublinierea faptului ca este important sa-i expunem pe cei mici la mediul incojurator, pentru a le asigura o imunitate puternica si a-i face mai rezistenti in primii 3 ani din viata.

Foto 12

Evenimentul vine în completarea campaniei desfășurată de Aptamil Junior, principalul sponsor al evenimentului, pentru informarea părinților în legătură cu importanța imunității copiilor și felul în care o pot influența. Campania „Mai rezistent în primii 3 ani de viață” pune la dispoziția părinților informații valoroase susținute de medici specialiști, atât pe platforma dedicată cât și prin Ghidul de imunitate disponibil online.

Atelierul susținut de Aptamil Junior, în parteneriat cu În picioarele goale, a pus accentul pe libertatea copiilor de a explora, de a se murdări și de a încerca lucruri noi, toate sub atenta supraveghere a părinților. Astfel, unul dintre factorii importanți care influențează imunitatea, și anume expunerea la mediul înconjurător, a fost din plin exemplificat cu atelierul de pictură cu piciorușele.

Foto 10

În cadrul picnicului, Momki și U-Grow au organizat atelierul de joacă vesel și colorat pentru cei mici. Ce poate fi mai frumos decât zeci de copii puși pe joacă, adunați pe o pajiste verde plină cu jucării? Iar câtă vreme cei mici au descoperit mulțimea de jucării haioase și educative, părinții au putut studia cu atenție noutățile în materie de puericultură.

Cutaden® Bebe a susţinut atelierul lui Taticool în care tăticii au fost invitaţi să-şi încerce îndemânarea într-un concurs de schimbat scutece, continuând astfel campania de încurajare a tăticilor de a participa la îngrijirea şi creşterea copiilor. Câştigători au fost toţi tăticii implicaţi care au participat,  dobândind şi titlul de Taticool. Alte ateliere simpatice pregătite de Taticool au fost: pictat pe faţă… faţa tăticilor, bineînţeles, atelier de coafat tătici şi antrenament cu bebeluşi.

Funny Land a desfăşurat cel mai „solicitant” atelier pentru părinţi. Cine a avut curajul să îi lase pe copii să se aventureze cu mânuţele în pământul ud pentru a semăna plante aromatice, a avut parte de un tablou unic: bebeluşi în scutece, descoperind plăcerea de a se juca pe bunul plac în pământ, fără grijă de a se murdări.

Casa Veselă i-a pus în mişcare pe micuţi cu atelierul Baby Gym. Susţinuţi de părinţi, cei mici şi-au testat echilibrul, coordonarea, orientarea şi au reuşit să trecă prin toate probele. Tot Casa Veselă a adus muzică la picnic şi nu orice muzică ci cea făcută de copii cu instrumente pe măsură lor.

Cristina Oţel, blogger @cristinaotel.ro i-a invitat pe părinţi la un atelier de hârjoneală pe păturică. Pentru distracţie nu ai nevoie de recuzită ci doar de puţină imaginaţie si voie bună. Copiii adoră să se joace cu părinţii, să descopere ce pot face cu mânuţele şi picioruşele şi cât de binefăcător este să razi când te gâdilă cineva cu blândeţe.

Atelierul de Balet organizat de Victoria Dance Studio a adunat o mulţime de fetiţe care visează să devină balerine. Dans, muzică şi voie bună.

Teatrul Ion Creangă a susţinut spectacolul „Bună dimineaţa”, special creat pentru copii mici. Scena din iarbă a adunat în jurul ei o mulţime de copii, numai ochi şi urechi. Uneori, o zi începe ca orice altă zi şi se transformă, fără să-ţi dai seama, într-o călătorie. Plecând de la povestea unei dimineţi obişnuite, regizoarea Ioana Petre a descoperit, împreună cu întreaga echipă artistică, noi moduri de a privi obiectele pe care copiii le folosesc zilnic. Până la urmă, cu ce e diferit un avion de o lingură? Într-o atmosfera plină de candoare, spectatorii au descoperit cât de uşor e să nu te plictiseşti dacă schimbi, din când în când, punctul de vedere.

La final, extragerea la tombolă adus o mulţime de premii oferite de: Taticool Shop, Aptamil Junior, Momki, Ugrow, Tataincepator.ro, În picioarele goale, Merveilleuse, Baby Gajac şi Victoria Dance Studio.

Evenimentul a fost moderat de Dan Cruceru, blogger @taticool.ro.

Parteneri media: desprecopii.com. qbebe.ro, kidsnews.ro, gokid.ro, sfatulmamicilor.ro, mămică.ro, taticool.ro, fricidemamici.ro, meseriadeparinte.ro, cristinaotel.ro, blogintandem.ro, kinderpedia.ro


Foto 1.2 Foto 2 Foto 3 Foto 4 Foto 6 Foto 7 Foto 9

Foto 13 Teatrul Ion Creanga

Sharing is caring:

 • Article By :
  Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama - pentru Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Random Posts

 • Am baut vin alb din struguri rosii combinat cu gelato de vanilie si mi-a placut :)
  Sharing is caring:

  Cand primesti o invitatie la o degustare de vin si gelato in timpul unei plimbari cu LondonBus prin Bucuresti, nu […]

  Sharing is caring:
 • Haideti cu mine sa descoperim femeile din istoria Romaniei
  Sharing is caring:

  Ce poate fi mai important decat sa ne cunoastem istoria si oamenii care si-au pus amprenta pe destinul poporului nostru? […]

  Sharing is caring:
 • Oare chiar crestem o generatie de incompetenti?
  Sharing is caring:

  Ne vaitam din ce in ce mai des si mai mult ca ne batem joc de copiii nostri: spunem despre […]

  Sharing is caring:
 • “Palma” – Cronica de carte
  Sharing is caring:

  Am citit acest roman intr-un moment de cumpana si m-a pus foarte tare pe ganduri. L-am cumparat dintr-un impuls, intr-o […]

  Sharing is caring:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*