#CONCURS #HaiLaFilm in Weekendul 1-2 februarie 2020 la Cinema Elvire Popesco

Meseria de parinte si Cinema Elvire Popesco va invita la #CONCURS.

Puteti castiga o invitatie dubla la una dintre proiectiile din acest weekend. Tot ce trebuie sa faceti este sa lasati un comentariu la postarea de Facebook de mai jos, in care sa ne spuneti cand doriti sa mergeti la film.

Avem de oferit 4 (PATRU) invitatii duble la fiecare proiectie. Pentru mai multe sanse de castig puteti lasa comentariu cu ambele zile.

Vineri, 31 ianuarie, ora 16 aflam cine sunt fericitii castigatori.

Sâmbătă, 1 februarie

11:00

Ernest și Celestine Iarna + Copilul și Clopoțelul

(+6, subtitrat RO, 45 min. + 26 min.)

ERNEST ȘI CELESTINE IARNA

Ernest este un urs măricel căruia îi place să cânte și să mănânce marmeladă. Își împarte locuința cu Celestine, o șoricică orfană. Cei doi nu se plictisesc niciodată. De îndată ce cade prima zăpadă, ei trebuie să înceapă pregătirile pentru hibernarea lui Ernest, să aibă grijă de gâsca sălbatică Bibi, care va pleca în țările calde înainte ca iarna să își intre în drepturi, să prepare prăjituri pentru Ernest și să meargă la balul șoriceilor pentru a sărbători prima zi de iarnă.

COPILUL ȘI CLOPOŢELUL

După o furtună de zăpadă, un poștaș găsește un bebeluș abandonat în mijlocul pădurii, care ține strâns în mână un clopoțel ciudat. Copilul, Charlie, crește într-un orfelinat din zona rurală, unde își petrece timpul alături de alți șase băieți. Deseori, Charlie se confesează clopoțelului și încearcă să deslușească misterul provenienței sale. Până într-un an când, cu câteva zile înainte de Crăciun, Charlie va face o descoperire neaşteptată…

 

Duminică, 2 februarie 

11:00

Vulpoiul mare și rău și alte povești 

(+6, subtitrat RO, 1h20)

Cine crede că viaţa la ţară e liniştită şi fără griji se înşală. Acolo se găsesc animale dintre cele mai neobişnuite:  o Vulpe care se crede găină, un Iepure care se dă drept barză şi o Raţă care vrea să devină Moş Crăciun. Dacă doriţi să petreceţi o vacanţă odihnitoare, alegeţi altă destinaţie…

Premiul Cesar 2018 pentru cel mai bun film de animaţie

 

Ca sa fii la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uita sa:

  1. Te inscrii la Newsletter (vei primi saptamanal un email cu ultimele articole publicate)
  2. Dai Like Paginii de FB Meseria de parinte
  3. Te inscrii in Grupul De FB Meseria de parinte 
  4. Dai Subscribe la canalul de YouTube Meseria de Parinte

******************************************************************

Meseriadeparinte.ro este un blog personal, proprietarul de drept este Ana Maria Mitrus.

Ca vizitator si deci utilizator al blogului confirmi ca ai citit si esti de acord sa respecti TERMENII SI CONDITIILE stabilite de Meseriadeparinte.ro. 

Folosirea acestui blog si a serviciilor continute in el, este gratuita, sub rezerva respectarii de catre vizitatori a acestor termeni si conditii. 

Articolele publicate  pe Meseriadeparinte.ro se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi – dar nu limitativ la: L8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, L84/1998 privind marcile si indicatiile geografice).

Comenteaza cu contul de FB

 

 

Comenteaza cu contul de FB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *