“Chic victim”

Acum o saptamana, pe o ploaie torentiala – cea mai cea din acest sezon – am comis aroganta sa ies din casa, si nu va strambati, pentru ca nu o sa va povestesc despre votare :P.

Am plecat de acasa pentru doua motive extrem de convigatoare: in primul rand ca sa beau cafeaua de dimineata intr-o companie pe care o apreciez cu fiecare ocazie si al doilea rand ca sa ma delectez cu o colectie de bijuterii realizate cu mult suflet si cu mult talent de catre Antoaneta si sora ei Ana. Invitatia am primit-o de la Bogdana, careia ii multumesc inca o data ca s-a gandit la mine cand a alcatuit lista de invitati :).

Pe Antoaneta nu o cunosteam personal, dar urmaream cu mult interes ascensiunea brand-ului Chic Victim, asa ca eram convinsa ca evenimentul in sine va fi unul special. Interesul meu a fost poate si unul subiectiv, pentru ca imi place sa vad ce fac sau mai bine zis cum fac alti creatori, cum reusesc sa imbine un job cu o pasiune. Incerc sa ma inspir de la ei pentru ca talentul este fascinant indiferent de domeniul in care se materializeaza.

Am povestit mult cu Antoaneta, despre pasiunea ei pentru pietre, despre inceputurile bijuteriilor ei, despre furnizori, despre cum a dezvoltat brandul, despre costuri, despre planuri de viitor… As fi stat inca vreo doua zile s-o ascult pentru ca fiecare cuvant al ei transmitea dragoste si emotie pentru ceea ce creeaza. Si parca ma auzeam pe mine vorbind despre rochiile mele :). Si cu asta cred ca am spus tot :).

Va las sa va delectati cu bijuterii deosebite, colorate care fac viata mai frumoasa.

Felicitari Antoaneta iti doresc sa ajungi cat mai departe cu visul tau si sper ca intr-o zi sa te invit si eu la o lansare a mea :).

 

Mai multe poze gasiti pe pagina de FB.

 

Ana Maria Mitrus

Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

2 thoughts on ““Chic victim”

Leave a Reply

Your email address will not be published.