Castigatorii Concursului SECOM

Am avut pe Pagina de FB Meseria de parinte un concurs organizat in parteneriat cu Secom.

Pentru a participa, cititorii au trebuit sa lase un comentariu in care sa ne spuna ce produs prefera, din oferta de pe site-ul Secom®. A doua conditie a fost sa-i dea tag cuiva drag si sa-l anunte ca pot castiga impreuna, cate un Kit de calatorie Secom® constand in suplimente alimentare de mare ajutor in vacanta (in valoare de 156 lei).

Au fost in total doua premii doua premii (unul pentru persoana care a comentat si unul pentru persoana care a fost tag-uita), constand in:
– probiotice Jarro Dophilus Eps – pachet de calatorie pentru o digestie echilibrata în vacanta
– Alive – un complex de 133 de ingrediente esentiale naturale, pentru necesarul tau zilnic de energie
– Set de calatorie 4 Mini produse + Portfard Andalou Naturals ce conține un gel de dus, lotiune de corp, sampon, balsam.

Am avut in total 303 comentarii, iar acum a venit momentul sa aflam cine sunt fericitii castigatori.

Asa cum am anuntat, extragerea se face cu aplicatiei Random Comment Picker care va alege in mod aleator un comentariu.

Iar acesta a fost lasat deeee…..

FELICITARI CAMI IONESCU!!!

Impreuna cu Hristea Maria, ati castigat cate un Kit de calatorie Secom® constand in suplimente alimentare de mare ajutor in vacanta (in valoare de 156 lei). Asteptam un mesaj privat cu datele tale personale (Nume, adresa, telefon) pentru a-ti putea trimite premiul.

Felicitari tuturor participantilor, va multumim ca sunteti alaturi de noi si va asteptam si la urmatoarele concursuri pe care le vom organiza pe blog si pe Pagina de Facebbok.

Nu uitati sa participati si la concursul ce are ca premiu O EXCURSIE in unul dintre cele mai cunoscute 10 parcuri de distractie din Europa, la alegere, in valoare de 14.000 de lei (aproximativ 3.000 EUR) . Premiul este oferit tot de Secom®. Detalii aici.

Ca sa fii la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uita sa:

Sharing is Caring! ❤

******************************************************************

Meseriadeparinte.ro este un blog personal, proprietarul de drept este Ana Maria Mitrus.

Ca vizitator si deci utilizator al blogului confirmi ca ai citit si esti de acord sa respecti TERMENII SI CONDITIILE stabilite de Meseriadeparinte.ro. 

Folosirea acestui blog si a serviciilor continute in el, este gratuita, sub rezerva respectarii de catre vizitatori a acestor termeni si conditii. Calculator Sarcina / Data Probabila A Nasterii

Articolele publicate  pe Meseriadeparinte.ro se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi – dar nu limitativ la: L8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, L84/1998 privind marcile si indicatiile geografice).

Comenteaza cu contul de FB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *