Castigatoarea invitatiei la Dr. Oz Romania

A sosit si momentul mult asteptat in care vom afla cine va merge cu mine la evenimentul Dr. Oz in Romania.

Am avut in total 14 participante, fiecare cu motive personale foarte puternice pentru a-si dori o schimbare.

 1. Lazar Anca
 2. Lucia
 3. Folea Elena
 4. Cristina Chiper
 5. Renata
 6. Simona Dan
 7. Adina
 8. Bleontu Macrina
 9. Catalina S
 10. Adina Popa
 11. Ruxandra Popa
 12. Raluca Mihaila
 13. Sonia
 14. Cristina Teodoru

Iar castigatoarea invitatiei Bronze la evenimentul “Du-ti viata la urmatorul nivel!”  sustinut de  Praktiker Romania este… nr. 4 Cristina Chiper! Felicitari Cristina, iti trimit toate detaliile in privat!

Va multumesc tuturor pentru participare si va invit si la urmatoarele concursuri pe care le voi organiza. Chiar maine  voi lansa doua, unul pe blog si unul pe FB asa ca ramaneti pe aproape 😉 .

Multumesc  Praktiker Romania pentru sustinere.

Ca sa fiti la curent cu noutatile despre Meseria de Parinte nu uitati sa dati Like Paginii de FB   sau sa va inscrieti la Newsletter.

Castigator Dr. Oz

 • Article By :
  Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama - pentru Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*