Cand copiii spun lucruri traznite

Acum vreo-suta de ani, cand Alexandra era la grupa mijocie, a venit intr-o zi foarte incantata acasa. Doamna ii intrebase cu ce se ocupa parintii lor si ce sa vezi: mama lui cutarica e doctor, a nu stiu cui e profesoara, si asa mai departe…

Evident ca intrebarea care ne statea pe buze era: “Si, tu ce ai raspuns?“. “Aaa, pai le-am zis ca mami isi face unghiile si merge la cumparaturi cu colegele iar tati mananca sandwich si joaca fotbal cu baietii” 🙂 .

Dupa ce am lesinat de ras si ne-am revenit cu greu 🙂 , le-am povestit celor mici cum e cu unghiile, ca de fapt mi le fac in masina :D, ca sa valorific timpul petrecut la volan. Se pare ca au inteles ceva, pentru ca de atunci, masina a devenit salon de manichiura 🙂 .

Ramaneti pe aproape ca sa aflati si ce alte lucruri interesante mai facem cand suntem in trafic sau cand parcam masina. Totul cu un singur scop: sa economisim timp 🙂 .

 

2

  • Article By :
    Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*