Aveti idei inovatoare legate de viitorul copiilor?

Eu am! O multime de idei care mai de care mai inovatoare, pe unele am reusit sa le pun in practica, pe altele inca le conturez astfel incat sa de dau o forma concreta iar altele doar imi dau tarcoale asteptand momentul potrivit sa iasa la iveala.

Daca si voi aveti idei inovative pentru care aveti nevoie de sustinere atunci e bine sa stiti ca s-a lansat „Idei de viitor”, platforma care transformă în realitate ideile inovatoare despre viitorul copiilor din România.

Platforma “Idei de viitor” tratează viitorul copiilor drept o prioritate și adresează în același timp un îndemn tuturor românilor să se implice, să vină cu o idee inovativă care poate schimba în bine realitatea de multe ori dură și neprietenoasă în care trăiesc copiii.

 “Inovația poate avea un efect pozitiv foarte puternic pentru o societate, în special pentru o dezvoltare sănătoasă a membrilor acesteia, pe termen lung. În cadrul Philips, la nivel global, inovația a devenit deja firul roșu care ne ghidează activitatea și, implicit, programele de responsabilitate corporatistă pe care le dezvoltăm, cum este și „Idei de viitor” pe care îl lansăm în premieră în România. În acest moment, avem oportunitatea de a participa la dezvoltarea armonioasă a copiilor. Ne dorim să avem o implicare cât mai mare a românilor în acest proiect și să reușim împreună să facem un pas mic, dar important pentru viața copiilor,” a afirmat Robin van Rozen, CEO al companiei Philips Europa de Sud Est.

„Idei de viitor” are trei teme principale, discutate si validate in prealabil cu specialisti in medicina, mediu, arhitectura, protectie sociala. Este vorba despre: Perioada de sarcina”, „Start sanatos in viata” si „Recreere prin lumina”. Pe platforma online dedicata, pentru fiecare tema in parte, sunteti invitati sa contribuiti cu idei inovatoare pe parcursul a opt saptamani, construind astfel o dezbatere publica avand ca punct de plecare copiii si inovatia. Saptamanal, vor fi votate si premiate cele mai bune idei. In final, un juriu format din specialisti din cele trei domenii alaturi de lideri de opinie vor selecta noua idei care vor fi supuse votului public pentru desemnarea a trei idei castigatoare (o idee pe fiecare temă).

Pana la finalul anului in curs, cele trei idei castigatoare vor deveni realitate, fiind implementate de Philips Romania printr-o finantare in valoare totală de 100.000 de euro.

Daca depuneti proiecte, nu uitati sa anuntati si aici ca sa ducem vorba mai departe si sa facem galerie!

Print

Comenteaza cu contul de FB

4 thoughts on “Aveti idei inovatoare legate de viitorul copiilor?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *