Au inflorit cartafirii :)

Vara trecuta am gasit pe net o poza care ilustra o metoda inedita de a prinde trandafirii. In toamna am pus si eu o serie de trandafiri care s-au prins dar in primavara au fost decimati de cainii care au confundat gradina mea cu pista lor de alergari. Am salvat doar vreo doi trei trandafiri dar nu m-am lasat si am mai pus o tura.

Am avut si o ampla dezbatere pe aceasta tema (a trandafirilor) pe FB si cea mai tare faza a fost cand un domn a intrebat daca aceasta specie se cheama cartafiri :). Asa le-a ramas numele mai ales ca dupa Paste, am remarcat in gradina o super tufa noua, pe locul unde plantasem un “cartafir”. Mi s-a facut rau, am crezut ca e un trandafir minune, dar dupa a analiza mai atenta s-a dovedit ca era doar o tufa de cartofi :).

In minivacanta de Sf. Maria am avut o alta bucurie cand am vazut un bobocel la unul din “cartafirii” plantati in toamna. Acum a inflorit si e superb. De ani de zile ma chinui sa pun trandafiri in gradina dar dintr-un motiv sau altul nu am reusit.

Pana acum :).

trandafiri

  • Article By :
    Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*