Au inflorit cartafirii :)

Sharing is caring:

Vara trecuta am gasit pe net o poza care ilustra o metoda inedita de a prinde trandafirii. In toamna am pus si eu o serie de trandafiri care s-au prins dar in primavara au fost decimati de cainii care au confundat gradina mea cu pista lor de alergari. Am salvat doar vreo doi trei trandafiri dar nu m-am lasat si am mai pus o tura.

Am avut si o ampla dezbatere pe aceasta tema (a trandafirilor) pe FB si cea mai tare faza a fost cand un domn a intrebat daca aceasta specie se cheama cartafiri :). Asa le-a ramas numele mai ales ca dupa Paste, am remarcat in gradina o super tufa noua, pe locul unde plantasem un “cartafir”. Mi s-a facut rau, am crezut ca e un trandafir minune, dar dupa a analiza mai atenta s-a dovedit ca era doar o tufa de cartofi :).

In minivacanta de Sf. Maria am avut o alta bucurie cand am vazut un bobocel la unul din “cartafirii” plantati in toamna. Acum a inflorit si e superb. De ani de zile ma chinui sa pun trandafiri in gradina dar dintr-un motiv sau altul nu am reusit.

Pana acum :).

trandafiri

Sharing is caring:

Comments

comments

 • Article By :
  Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Random Posts

 • Un prieten neasteptat!
  Sharing is caring:

  Avem un nou prieten. Ne-am trezit cu el acasa hodoronc tronc si ne-am imprietenit instant. Nu mi-a foarte clar cum […]

  Sharing is caring:
 • Ce bine ca am doi copii
  Sharing is caring:

  De multe ori ma felicit pentru ca am decis sa am doi copii, din varii motive. Cel de azi este […]

  Sharing is caring:
 • Fluorul – otrava noastra cea de toate zilele
  Sharing is caring:

  Articol preluat de pe site-ul Descopera.ro “Daca la istorie am invatat despre otravirea fantanilor ca mijloc eroic de aparare a […]

  Sharing is caring:
 • Cum am filmat primul nostru videoclip, pentru “Garda Felina” – un nou serial marca Disney
  Sharing is caring:

  Le-am intrebat pe fete daca le-a placut Lion King si daca ar vrea sa filmam un videoclip pentru un serial […]

  Sharing is caring:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*