Astazi suntem #DigitalDivas

Sharing is caring:

Astazi are loc la Palatul Bragadiru, are loc o a sasea editie a evenimentului DIgital Divas unde ii vom putea urmari pe profesioniștii si o mare parte din liderii de opinie din Fashion & Beauty blogging.

digital_divas_2017

E mai ușor ca niciodată să ne facă recomandări, să ne arate stilul lor de viață – chiar și făcând transmisiuni în direct, să ne spună părerile lor legate de cele mai sensibile subiecte. Cum își stabilesc ei obiectivele și cum își gestionează relația cu follower-ii lor – sunt întrebările momentului și sunt curajoasa temă pe care Digital Divas o propune anul acesta, la a șasea ediție.

Printre vorbitorii conferinței se află: Stela Toderașcu, Alexandra Chelu, Matei Dima și Lorena Buhnici. In finalul evenimentului vom urmari Gala Digital Divas Awards 2017.

Daca nu reusiti sa ajungeti la eveniment, puteti urmari transmisiunea live chiar aici pe blog.

Ca sa fiti la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uitati sa dati Like Paginii de FB   si sa va inscrieti la Newsletter.

 

 

Sharing is caring:

 • Article By :
  Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama - pentru Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Random Posts

 • De ce Homeopatia ?
  Sharing is caring:

  Tr?im într-o lume din ce în ce mai chimic?, din ce în ce mai artificial?, mânc?m din ce în ce mai […]

  Sharing is caring:
 • Inghetata cu amintiri
  Sharing is caring:

  – Mami, dar tu chiar esti inebunita dupa inghetata cu menta si ciocolata? – Nu neaparat, dar din asta mancam […]

  Sharing is caring:
 • Parintele Sofian – despre botez
  Sharing is caring:

  Botezul, ca practica, este cea mai veche Taina.  Primul botez, simbolic, a fost potopul. Oamenii in aceea vreme, ca si […]

  Sharing is caring:
 • ”Si tu iubesti sa citesti” in Sun Plaza
  Sharing is caring:

  Maine voi participa la Sun Plaza la lansarea campaniei ”Si tu iubesti sa citesti” care se va desfasura pe tot parcursul […]

  Sharing is caring:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*