“Asaltul Lupilor Family”, singura cursă cu obstacole din România destinată familiilor cu copii, va avea loc în parcul Mogoşoaia pe 29 septembrie 2019

“Asaltul Lupilor Family”, cea mai cunoscută și iubită cursă cu obstacole din România, este organizată de Asociația RunCorp.

Conceptul 100% românesc și nu o franciză, se află la a IV-a ediție. Proiectul își are originea în analiza nevoii de a crea un eveniment sportiv destinat oricărei persoane, indiferent de calitățile și pregătirea sa fizică, statut social sau gen. Organizatorii doresc să arate tuturor cât de ușor și de distractiv este să iei parte la o activitate de mișcare fizică în viața de zi cu zi, accentuând astfel importanța activităților fizice pentru îmbunătățirea stării de sănătate.

Evenimentul constă în parcurgerea de către fiecare familie (copil alături de minim un părinte), a unui traseu de aproximativ 2 km, pe parcursul căruia trebuie să depășească un număr de  obstacole. Obstacolele sunt concepute în așa fel încât să testeze capacitățile fizice și psihice ale concurenților, în deplină siguranță și într-un mod cât mai distractiv.

Încurajăm toate familiile participante să se bucure de experienţa trăită şi să abordeze cursa în mod propriu. Asaltul Lupilor Family este o cursă unică ce oferă copiilor şansa de a se implica alături de parinţi, în activităţi provocatoare prin depăşirea obstacolelor.
În fiecare an noi reușim să organizăm un eveniment sportiv non-tradițional care îşi propune să ofere familiilor momente unice şi de calitate petrecute împreună.

Prin caracterul său, o cursă cu obstacole reprezintă o provocare pentru orice persoană, militează pentru o viață sănătoasă prin sport și reușește să transforme o competiție sportivă într-un prilej de distracție și de socializarea declarat Christian NISTOR, CEO „Asaltul Lupilor Family”

 Cursa este necompetitivă şi necronometrată, nu există limită de timp pentru parcurgerea traseului şi nici penalizări în cazul nedepăşirii unui obstacol.

Înscrierea se face în familie de minim un părinte şi un copil (vârsta minimă recomandată 4 ani).

“Asaltul Lupilor Family” cea mai cunoscută și iubită cursă cu obstacole din România pentru copii, va avea loc în cadrul parcului Mogoşoaia, pe 29 septembrie 2019. Evenimentul este organizat cu sprijinul Algernon şi  Primăria Mogoşoaia.

Informații detaliate se găsesc pe pagina
https://www.asaltullupilor.ro/asaltul-lupilor-family-mud-race/.

Ca sa fii la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uita sa:

  1. Te inscrii la Newsletter (vei primi saptamanal un email cu ultimele articole publicate)
  2. Dai Like Paginii de FB Meseria de parinte
  3. Te inscrii in Grupul De FB Meseria de parinte 
  4. Dai Subscribe la canalul de YouTube Meseria de Parinte

Sharing is Caring! ❤

******************************************************************

Meseriadeparinte.ro este un blog personal, proprietarul de drept este Ana Maria Mitrus.

Ca vizitator si deci utilizator al blogului confirmi ca ai citit si esti de acord sa respecti TERMENII SI CONDITIILE stabilite de Meseriadeparinte.ro. 

Folosirea acestui blog si a serviciilor continute in el, este gratuita, sub rezerva respectarii de catre vizitatori a acestor termeni si conditii. 

Articolele publicate  pe Meseriadeparinte.ro se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi – dar nu limitativ la: L8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, L84/1998 privind marcile si indicatiile geografice).

Comenteaza cu contul de FB

 

 

 

Comenteaza cu contul de FB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *