Andra, fetita care picteaza pentru a-i ajuta pe cei din jurul ei

Prima data i-am vazut tablourile. Apoi i-am aflat povestea si am fost foarte impresionata de tot ceea ce face. Mi-a placut ca face totul din pasiune, ca e sustinuta de parinti si ca are o cauza nobila in care se implica cu tot sufletul.

Ca o scurta paranteza, fetele mele sunt pasionate de pictura si desen, si urmareasc foarte multe tutoriale pe internet, ca sa se perfectioneze. Exista atat profesori care documenteaza pasii pentru a realiza un anumit desen, dar si copii care isi prezinta lucrarile si dupa o anumita perioada de timp, se poate vedea cu ochiul liber ce progrese au facut.

Practic, asa au aflat fetele mele despre Andra, cautand alti copi care picteaza, de la care sa se inspire.

Andra le-a cucerit inca de la inceput,   le-a placut atat modul in care ea picteaza dar si faptul ca toata munca ei este directionata catre un singur scop: sa-i ajute pe cei din jur.

Cu ajutorul tablourilor pe care le picteaza, Andra strange bani pe care ii doneaza altor copii care au diverse nevoi: de la haine si incaltaminte, pana la tratamente medicale pe care familiile lor nu si le pot permite.

Am fost foarte bucuroasa cand am aflat ca o voi intalni pe Andra si voi putea sa ii pun cateva intrebari. Imi place sa le prezint fetelor mele copii care fac lucruri, de la care pot sa se inspire si sa invete ceva.

Iar Andra este unul dintre acesti copii minunati care se gandesc foarte mult la cei din jur si in nevoie.

Mai jos puteti urmari mini interviul pe care l-am realizat impreuna cu Andra. Sper sa va placa si sper sa va motiveze sa va sustineti copiii in tot ce isi doresc sa faca si sa le incurajati visurile.

Interviul a fost realizat la invitatia Danonino, in cadrul campaniei Descopera puterea unui simplu DA.

Ca sa fii la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uita sa:

Sharing is Caring! ❤

******************************************************************

Meseriadeparinte.ro este un blog personal, proprietarul de drept este Ana Maria Mitrus.

Ca vizitator si deci utilizator al blogului confirmi ca ai citit si esti de acord sa respecti TERMENII SI CONDITIILE stabilite de Meseriadeparinte.ro. 

Folosirea acestui blog si a serviciilor continute in el, este gratuita, sub rezerva respectarii de catre vizitatori a acestor termeni si conditii. 

Articolele publicate  pe Meseriadeparinte.ro se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi – dar nu limitativ la: L8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, L84/1998 privind marcile si indicatiile geografice).

 

Comenteaza cu contul de FB

 

 

Comenteaza cu contul de FB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *