Voi ce va doriti pentru copiii vostri?

Avem un prieten care este maseor. E tanar, e frumos, e sportiv (a terminat ANEFS-ul) si castiga o groaza de bani intr-un mod foarte placut. Are cliente numai una si una, frumoase si bogate, mai multe nu va spun :).

In ciuda celor de mai sus, el e destul de nefericit pentru ca… ar vrea si el sa se angajeze. La pompieri. Sa aiba si el carte de munca, un serviciu stabil de la 9 la 5, sa fie si el cineva, sa poata sa ia un credit de la o banca…

De ce isi doreste toate astea? Pentru ca asa l-a invatat tatal lui. Sa termine cu prostiile si sa se faca si el om serios, cu serviciu, sa intre in randul lumii.

Isi da seama cat de absurda este dorinta lui de a se angaja (la pompieri, da? 🙂 ), dar totusi nu poate sa treaca si sa se detaseze de invatamintele parintesti.

Voi ce va doriti pentru copiii vostri?
Chestii materiale gen un serviciu bun, un salariu frumos, o casa si o masina?

Va doriti sa fie sanatosi si sa aiba o familie?

Va doriti sa fie fericiti, sa fie liberi, sa-si traiasca viata si sa se bucure de tot ce au? Sa aiba prieteni, sa calatoreasca si sa acumuleze cunnostinte?

Dar mai ales, ce faceti pentru ca tot ce va doriti pentru copiii vostri sa se implineasca?

 

Ana Maria Mitrus

Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Leave a Reply

Your email address will not be published.