Va invit la workshop-ul “Branding personal”, gratuit pentru membrii Digital Glamour

Update: Din motive obiective,  workshopul a fost mutat in data de 13 noiembrie 2015 si va avea loc la showroom-ul Etage. Mai multe detalii aici.

Asa cum v-am obisnuit, am pregatit pentru voi o surpriza speciala, un workshop la care trebuie neaparat sa participati. Este un workshop gratuit pentru membrii Digital Glamour si se anunta a fi spectaculos, cunatificabil si eficient.

Pentru ca vremurile 3.0 ne obliga sa devenim toti CEO ai celei mai importante companii, “EU SRL”, tot ceea ce conteaza acum sunt marcile care ne apartin, pe care le construim noi, in care ne investim viziunea si convingerile. Povestile de succes sunt pentru cel care stie ca cel mai important job din viata lui este sa conduca aceasta companie si sa fie vizionarul care ii traseaza strategia de comunicare.

Totul incepe cu cea mai puternica marca din viata ta: TU insuti.

Workshopul este marca TheDigitalGlamour.com si este special creat si livrat de Adelina Bortan si Raluca Cristea din partea NakedPR.

NAKED PR este un proiect educaţional dedicat tuturor celor în căutare de upgrade şi newins, fie că sunt profesionişti, aspiranţi, angajatori sau pasionaţi de PR. În cele patru ediţii desfăşurate până acum, au absolvit  424 de cursanţi. Colecţia de cursuri din această toamnă include: PR 3.0, Business PR, Fashion PR advanced, New Luxury PR, PR pentru mărci personale şi Stil de marcă personală.

Workshopul va avea loc in data de 21 octombrie intre orele 17:30-20:30 la Ceainaria Randez-Vous din Strada Edgar Quinet 8-10 .

Update: Workshopul va avea loc in data de 13 noiembrie la showroomul ETAGE, un concept unic, surprinzător şi versatil, care integrează prin atmosferă şi design ideea de high class luxury & lifestyle. Este o creaţie de nişă la care au participat designeri şi arhitecţi talentaţi şi care gazduieşte exclusiv unele dintre cele mai renumite branduri din domeniul amenajărilor interioare şi designului ambiental. (#ShowroomETAGE, Website:  www.bau-land.ro, Facebook: https://www.facebook.com/showroometage/)

Ce trebuie sa faceti? Sa va creati un cont pe TheDigitalGlamour.com si apoi sa accesati sectiunea Campaigns, unde veti gasit toate detaliile legate de participarea la acest workshop.  Workshopul este gratuit numai pentru membrii care sunt inscrisi pe platforma Digital Glamour.

Va astept cu drag si va asigur ca vom petrece impreuna o seara deosebita.

Ca sa fiti la curent in timp real cu toate noutatile de pe Meseriadeparinte.ro nu uitati sa va inscrieti la Newsletter.

Etage-1 Etage-10 Etage-2 Etage-5

Comenteaza cu contul de FB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *